Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti ha randiztok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ha randiztok egy csajjal akkor ezt megtennétek neki?

Figyelt kérdés
ha bejön a csaj és oda vagytok érte és fb-n sokat beszéltek,de viszont a csajt zavarja hogy az exetek az még az ismerősötök és lájkolgat nálatok (mert már sokszor megjárta így az exekkel) és megkérne,hogy töröljétek ki akkor megtennétek?

2013. szept. 7. 14:45
1 2
 1/15 anonim válasza:
nem
2013. szept. 7. 14:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
hát háááááát nehéz kérdés attila
2013. szept. 7. 14:48
 3/15 viktor123456 ***** válasza:

Nem.

Most jó vagyok nálad vagy sem?

Ha ez számít neked, akkor eléggé torz az értékrended.

2013. szept. 7. 14:49
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Sok időnek kell eltelni ahhoz, hogy befolyásolni tudjon ilyen szinten. Vagy NAGYON szépnek kell lennie hozzá.
2013. szept. 7. 14:49
 5/15 anonim ***** válasza:
igen én megtenném!
2013. szept. 7. 14:51
 6/15 A kérdező kommentje:

és ha e miatt kidob a csaj?

elmagyaráztam neki,hogy sokszor megjártam ilyennel,azt mondták,hogy ne foglalkozzak az exel,mert őt már nem érdekli,meg csak lájkolgat...aztán kiderült,hogy beszélnek,éjszakánként felhívja,mert rosszat álmodott,meg hasonlók,szóval engem nagyon is zavar

2013. szept. 7. 14:52
 7/15 A kérdező kommentje:
belátta a pasi is,hogy igazam van,mert nem kell oda az ex,de mégsem törölte ki
2013. szept. 7. 14:54
 8/15 anonim ***** válasza:
ja hát akkor talán megtenném
2013. szept. 7. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:

kizárt!

Ne akarjon kisajátítani.

2013. szept. 7. 14:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Akihez már semmi közöm, az miért az ismerősöm? Illetve egy olyan ember, akivel dugtam, az már egyáltalán nem "barát". A barátaimat nem szoktam megdugni.

Aminek vége azt le kéne zárni. Engem is zavarna, és nem jönnék össze olyannal, aki nem képes teljesen lezárni dolgokat az életében. Ergo simán megcsalhat.

2013. szept. 7. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!