Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ha randiztok egy csajjal akkor ezt megtennétek neki?
Figyelt kérdés
ha bejön a csaj és oda vagytok érte és fb-n sokat beszéltek,de viszont a csajt zavarja hogy az exetek az még az ismerősötök és lájkolgat nálatok (mert már sokszor megjárta így az exekkel) és megkérne,hogy töröljétek ki akkor megtennétek?2013. szept. 7. 14:45
11/15 Grielean válasza:
Ha egyszerűen csak bejön egy csaj, akkor nem. Ha szerelemről van szó, akkor igen. (Bár ha már szerelemről van szó, akkor számomra is rossz lenne, ha ennyire nem bízik bennem)
12/15 anonim válasza:
Te most a srác vagy, vagy a csaj?
Am nem, nem törölném ki. És én sem kérnék ilyet a páromtól.
5 éve vagyok együtt a pasimmal és képzeld, a volt élettársa az ismerőse fb-on.
Likolgat? Na és? Beszélnek éjszakánként? Ezt akkor is fogják, ha kitörli az ismerősei közül. Akkor is csalták már meg egymást az emberek, amikor még nem volt fb. Msn, sms, telefon....
Vagy bízzatok jobban egymásban, vagy szakítsatok.
13/15 anonim válasza:
Mellmérettől függ 75b alatt tuti nem
14/15 anonim válasza:
lányként mondom, hogy szánalmas az a lány, de lehet akár fiú is, aki ilyet kér/követel!
15/15 anonim válasza:
Inkább mondd el neki őszintén , hogy ez téged zavar. Így ahogy itt elmondtad. Nem azt , hogy töröld ki , mert különben.... Am egyáltalán nem biztos ,hogy kitörli (én se tenném) , de lehet hogy odafigyel arra ,hogy ne beszéljenek túl sokat és akkor se nagyon személyes dolgokról :)
nekem am nem esett le.. te a pasi vagy a csaj vagy ?? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!