Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha meg akarnátok kérni a barátnőtök kezét, aki még tanul, megtennétek, vagy várnátok?
Várnátok inkább amig elvégzi? Vagy mikor jön el az a pillanat, hogy végre ezen gondolkodjatok?
Az iskolát úgy értem, hogy a lány érettségizett, csak még 2 évig szakmát tanul. A kapcsolat 2 éves már.
Attól függ,ha sokat tanul,és alig van ideje,akkor nem mivel ez még jobban leterhelné..akkor várnék még 2 évet vele.
Amúgy meg fiútól is függ hogy milyen,mire gondol,türelmes-e..
Én megvárnám.
Ugye ez csak összeköltözéssel jöhet szóba. Az meg eélg hülyén jönne ki ha nálam lakik a szülei pedig pénzelik
de ha nagyon szereted, akkor miért ne lehetne eljegyezni.
az nem jár semmi pénzköltéssel, csak a gyűrű.
az eljegyzés egy pár perces mutatvány, attól nem fog lemaradni a tanulásban.
milyen eljegyzés ?:D ilyen gyűrűt hordok 20évesen mert nekem van valakim marhaság?
olcsóbb mint egy esküvő az igaz + szakítás is könnyebb.
Te vagy az Géza?!
Végre! Már azt hittem sosem kérdezed meg, hogy lennék-e a nejed ^^ IGEEEN... :)))
(csak legközelebb személyesen, ha lehetne..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!