Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti megtennétek a barátnőtök kedvéért, hogy egy lovon szeretkeztek vele?
Figyelt kérdés
Alföldön lakunk nekem vannak lovaim, de a barátom is tud lovagolni és én azt szeretném, ha a naplementében meztelenül kényeztetne engem a lovon ez nagyon perverz? ti hogy reagálnátok?2013. aug. 24. 15:55
1/13 anonim válasza:
Hát ízlések és pofonok kinek mi a fétise de én pl megtenném.
2/13 anonim válasza:
Heszti hát ennyire perverz vagy?
3/13 anonim válasza:
ha nem lesz belőle édeshármas akkor ok
4/13 anonim válasza:
Csak ha egy kecskét is beveszünk a buliba.
5/13 anonim válasza:
ha ledob a ló mit csinálsz, szólsz anyucinak? :D
7/13 anonim válasza:
"Tudtad,hogy fordítva ülöm meg a lovat?" :D
8/13 anonim válasza:
nem rossz ötlet, bár én félnék a lovon, és minden mocorgásától megijednék, így nem lenne élvezetes dolog. De ha téged ez nem zavar, akkor nincs baj ezzel az ötlettel, nem muszáj mindig a szobában csinálni..;)
20l
9/13 anonim válasza:
Ez mekkora ötlet!!!!!! :D :D :D A hétvégi progi borítékolva :D :D
10/13 anonim válasza:
En ezen mar elegge elgondolkodnek. Allatvedo vagyok egyreszt, masreszt gondold el, hogy az a lo mit elhet majd at.
De egyebkent ha nagyon eros kapcsolatom lenne vele(nem a loval xD)akkor felre tudnam tenni ezt az allatvedos cuccost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!