Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémás csajjal kezdenétek?
5 éve nem volt komoly kapcsolatom. Ez alatt volt kettő rövidebb szexkapcsolat. Most meg van egy csaj akivel tök jól eldumálgatunk, jól is néz ki. Tökre örültem. Aztán kiderült, hogy van két gyereke 2 külön apától és mind a kettő gyerek az apjával él. És azért küzd, hogy nála legyenek a gyerekek.
Én meg elgondolkoztam, hogy kell e nekem egy ilyen sztori és arra jutottam, hogy van az embernek alapból is elég problémája nem akarok még a nyakamba venni egy 2 apa meg anya közti harcot. Szemét lennék emiatt?
30F
Nem barátom, annyira nem vagy madár te sem, hogy kakukkfiókákat nevelj.
Nem, nyugi.
Nem a gyerekek miatt nem kezdenék vele. Azért mert nagy baj van vele ha a gyereket az apák nevelik. Mentális problema, pia, drog, kur válkodás. Minden más esetben az anyának ítélik a gyereket.
Volt ilyen nőm, köszi többé nem.
Menekülj amíg lehet.
Két gyerek két apától 30 évesen azért nagyon sok....
"azért küzd, hogy nála legyenek a gyerekek."
Hát ez minimum gyanús. Magyarországon váláskor alapvetően a nő kapja a gyerekeket, nagyon zűrös nőnek kell lenni, hogy ne hozzá kerüljenek az utódok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!