Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kezdenétek ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Arc: babaarc,sok ember szerint szép
Alkat: 48kg és 157cm,vékony, popsi kicsi,mell kicsi.
Derékig érő természetes barna haj,semmi mű dolog.
Öltözködés:legtöbbször farmernadrág,szoknya,top,magassarkú vagy tornacipő.
Vélemény? Zavar hogy vékony vagyok,nem érzem,hogy szexi lennék.
A többi "adat" bármit takarhat amit leírtál. Ha zavar a vékonyságod, akkor meg edz, akkor teltebb leszel.
2019. júl. 19. 23:26
4/13 anonim válasza:
Nem vagy túl vékony, a magasságodhoz pont ideális a súlyod (én 157 cm/47 kg vagyok). A fenekedet edzéssel formálhatod, és figyeld meg, hogy heti 2-3 edzés + fehérjedús táplálkozás mellett pikkpakk jönnek fel rád a kilók, ami természetesen izom. Ha zavar a vékonyságod, inkább így szedj magadra pluszt, ne zsírréteget építs :) Amúgy biztosan sok pasinak bejössz ezekkel az arányokkal. Legalábbis én igen és kb ugyanolyanok vagyunk :D
2019. júl. 19. 23:28
5/13 anonim válasza:
Ha lukas, jöhetsz
2019. júl. 19. 23:30
6/13 anonim válasza:
Már csak a lényeg hiányzik, hogy milyen kisugárzás és kinézet tartozik a leírtakhoz.
Bár az ilyen hentai maszturbátoroknak elég néhány szám meg adat is hogy felkeltsd az érdeklődésüket :D Nekem azért ennél több kell, hogy eldöntsem szexi vagy sem az illető.
2019. júl. 19. 23:56
7/13 anonim válasza:
Telespriccelnélek, hogy nyitott magassarkú van csak rajtad. 31F
2019. júl. 20. 00:11
8/13 anonim válasza:
A leírás alapján szimpatikus ez így, de ez még nem jelent túl sokat, na meg sok lány van még, akire illik ez a leírás, vagy ehhez hasonló. Ami sokat befolyásolna a tényleges összhatás külsőre, illetve hogy mennyire lennél szimpatikus, pl nem mindegy hogy mogorva beképzelt, vagy mosolygós típus, és aktívan részt vesz a kommunikációban, és nem csak azt várja, hogy őt szórakoztassák.
2019. júl. 20. 00:37
9/13 anonim válasza:
Szimpatikus vagy a leírtak alapján, viszont a döntő az nekem a személyiség,belső ha az is passzol akkor igen. 22/F
2019. júl. 20. 07:30
10/13 anonim válasza:
Minden oké lenne, ami nekem nem tetszik hogy nagyon sovány vagy, ami valószínűleg azért van mert nem mozogsz szinte semmit, és nem is eszel semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!