Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kezdenétek egy olyan lánnyal, aki 23 évesen elvált és túl van egy házasságon?
Figyelt kérdés
20 éves voltam,amikor férjhez mentem. Nem volt meggondolatlan döntés,ekkor már 5 éve együtt voltunk,de az esküvő után megváltozott a kapcsolatunk és ő is,így elváltunk.2017. nov. 14. 18:24
1/11 anonim válasza:
Kezdeni kezdenék, csak nem biztos, hogy be tudnám fejezni, mert én elég rég voltam már 23.
2/11 anonim válasza:
Igen, feltéve, ha a dolog nem törte meg annyira, hogy ezáltal a kisugárzása is csorbát szenvedjen. Ha mindezek ellenére pozitív és reményteli tudtál maradni, akkor mindenképpen ismerkednék veled.
3/11 anonim válasza:
Kezdeni kezdenék, de úgy komolyabban nem.
4/11 anonim válasza:
Nem, szerintem nagyon éretlen és felelőtlen személyiség lehet. Plusz elvált nővel nem szívesen kezdenék.
6/11 anonim válasza:
Még hogy nem volt meggondolatlan...
7/11 anonim válasza:
Nem szeretem azokat, akik csak így dobálóznak ilyen nagy dolgokkal... Számomra ez valahol szent, én sem vennék el olyat, akiben nem vagyok biztos, és ha nő lennék, igent sem mondanék. Pláne nem húszévesen. A következő meg az lesz, hogy gyerekkel együtt válik, aztán tönkreteszi azt a szerencsétlent is? Ne szórakozzunk már... Kezdenék vele, de nem bíznék benne, és nem is venném el.
9/11 anonim válasza:
Nem tartanám épeszű embernek, aki 20 évesen férjhez megy a tini szerelméhez. Meg valószínűleg rossz emberismerő is, mert egy normális kapcsolat nem romlik meg a házasság után sem.
10/11 anonim válasza:
Csak személyiség számít.
Ami neked aránylag elég fejlett. Nincs mitől félj, csak légy hű magadhoz s elvárásaidhoz mikor ismerkedsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!