Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek ilyen 45-50éves férfivel?
Aki végigdolgozta az életét ugyan,de semmit nem tud felmutatni,még mindig anyuci mellett tengődik.
Nem éreznétek úgy,hogy a keservesen megszerzett lakásotokba,házatokba ne terpeszkedjen bele,mintha mindig is az övé is lett volna!?
Vagy azért az elvárható lenne,ha más nem is,egy saját autó,évenkénti nyaralások,akár saját albérlet,stb,hogy lássa a másik azért nem teljesen elherdálta a jövedelmét.
4# Ez igaz,de már volt valamije,harcolt valamiért,még akkor is ha elbukta. Számomra életképtelen az ilyen ember,csak kíváncsi voltam mások véleményére.
Én nem tudnám elfogadni,hogy becuccoljon a lakásomba,ne adj Isten a későbbiekben még lehet ő pattogna.Bem kell nekem semmi vagyona,de valami látszatnak lennie kellene az 50 év alatt,mert akkor minek dolgozott?Csak habzsi-dözsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!