Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 188 cms nagyon szép 22 éves lány igent mond egy randira egy 169cms 59 éves férfivel, akkor 100% hogy csak a pénzre hajt?
ki vagy te hogy így pálcát törj az emberek feje fölött és ítélkezz?
A szerelem bizony nem csak sablonokra épülhet bunkókám!
Tehat akkor hazudjunk?
oké. akkor nem 100%. nagyon sok gyönyorű huszoneves lany vagyik nagypapa korú ferfira, rancos fonnyadó ferfitestre, es mely szerelmet erezne iranta akkor is, ha hajlektalan munkanelküli lenne.
Ha fiatal férfi lenne, akkor azt mondanám, hogy lehet szerelem vagy akár megalkuvás. Ugyanis a nagyon magas lányoknak sem egyszerű az ismerkedés, sok pasi inkább kisebb, 'törékenyebb' csajszit akar maga mellé.
Viszont öregembernél 100%, hogy a pénzre hajt. Én nem tudom, hogy mégis mi másért kellene egy fiatal lánynak egy nagypapa korú férfi, ha nem a pénzéért.
21/L
# 1 nem volt bunkó.
Ha nem viselsz el őszinte véleményt, miért kérdezel?
Elolvastam a kérdést, majd az első választ és rá a kommentet.
Ilyen hozzáállással, ha már egy egyszerű kijelentő mondat-
ra idegbeteg módon reagál valaki, tuti hogy max a pénz
lehet a motiváció, mert az apakomplexusos nőknek sem min-
degy, kit választanak apának.
Persze beleszerethet, senki nem tiltja meg, de ott már
más problémák is lesznek. Nem normális ekkora korkülönb-
séggel vonzódnia a nőnek a férfihoz.
Írom ezt minden rossz szándék nélkül, szóval a kötöz-
ködést lehet elfelejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!