Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kezdenétek egy tipikus jófiúval?
Nem hiányolnám a rosszfiút, én "sajnos" csinos lányként gyakran botlok olyan pasikba, akik csak a testemet akarják. Azokat a srácokat értékelem csak, akiket leírtál :)
21L
Attól függ. A jófiút annyi mindennel keverik itt a fórumon.. Többnyire a visszahúzódó tejbetök anyu pici fiaival.
Egyébként én személy szerit nem, mert nem illene hozzám. Én igénylem hétvégén az 1-2 sört a párommal, meg a közös cigit a reggeli kávé mellé. Én felvállalom, hogy nekem a rosszfiús stílus jobban bejön. Természetesen a jóindulat, a segítőkészség, kedvesség alap dolog, de ez megvan rengeteg nem kifejezetten jófiú pasiban is. De ez csak az én személyes preferenciám, természetesen az, hogy dolgozik, suliba jár stb nagyon imponáló tulajdonságok.
Kérdésre: Igen.
Kérdésem: Ezen az oldalon mindenki csak mérnöknek tanul? :D Az országnak nincs szüksége ennyi mérnökre.
Na szóval, az itteni lányok most leírják, hogy te vagy számokra a tökéletes férfi, minden megvan benned amit keresnek egy férfiban.
Szóval ezek szerint nap mint nap ostromolnak téged a nők, legalább 15 telefonszámot kapsz és a lányismerőseid akik ismernek valamennyire, 70%-uk titokban téged akar és gyakran kapod tőlük a szerelmi vallomásokat.
Ha ez mégsem így van akkor pont annyira kell komolyan venni az itteni lányok tanácsait vagy meglátásait ilyen kérdéseknél.
A legtöbbjük egyik suttyó baromról a másikra pattan és itt kérdezgeti, hogy hol vannak a normális férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!