Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kezdenétek egy tipikus jófiúval?
Úgy éreztem a kérdező megérdemel egy valós választ is.
A parom majdnem ilyen, annyi kulonbseggel, hogy cigizik es tarsasagban alkoholt is iszik, viszont nem gondolom, hogy ezektol barki rosszfiusabb lenne, vagy levonna a jofiusagbol. Szerintem o is egy tipikus jofiu, mert semmi olyat nem csinal, amivel kiakasztana, az anyja is szamithat ra barmiben (o nem tud dolgozni par eve) es a baratai is.
Igazabol egy atlagos, normalis ferfit irtal le, csak mondjuk a tobbsegnek legalabb egy rossz szokasa, fuggosege szokott lenni, de ketlem, hogy ennek hianya barkit is zavarna.
"Az országnak nincs szüksége ennyi mérnökre."
:D
Ezt mond azoknak a HR-nek, akik vért izzadnak, hogy az összes műszaki állást betöltsék, és még így is több nyílik, mint amennyit betöltenek.
Nekem egy ilyen jofiu lett a ferjem, aminek a vege a lett hogy megcsalt egy ferjes gyerkeses novel.
Alamuszi nagyot ugrik, a latszat csal neha!
"Az országnak nincs szüksége ennyi mérnökre."
Kit érdekel? Akinek ez az álma, menjen mérnöknek. Ha itthon nem talál állást, majd fog külföldön.
Egyébként az én barátom is hasonló, bár ő néha szokott inni (akkor se részegre), meg lightosabb házibulikba együtt járunk. :)
22/N
Ugyan ez elmondható rólam is, igaz mintagyereknek azért nem tartom magam. Valahogy nem. Dolgozni nincs időm iskola mellett (próbáltam) és egy picit lustább is lehetek a kérdezőnél:D
#5: Én geológusnak tanulok, a változatosság kedvéért. :)
Ha minden nap szexel is velem,akkor johet. A szexi rosszfiukat meg meghagyom a tobbieknek ;)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!