Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek önbizalomhiányos sráccal?
Önértékelési zavarai vannak, gyermekkorból fakadó sérelmek miatt, de átlagosnak, majdhogynem jóképűnek is mondható.
Dolgozik, képzi magát, vágyik egy hosszútávú kapcsolatra és egy megértő, elfogadó társra.
Taszít, vagy van esélye, hogy találjon valakit, vagy kezdeményezzenek nála?
Szerintem rosszul állsz hozzá.
Ha nincs önbizalmad, akkor tettesd, hogy van!
Fake it until you become it. Van róla egy TED talk, nézd meg.
#5, #6, #7:
Kérdezőnknek önbizalom hiánya van és még így is "átlagosnak, majdhogynem jóképűnek mondható"-nak tartja magát. Nem egy "szintiboy" kategória.
DE! Még ha az is lenne. Szerintetek hogyan lenne több sikerélménye a hölgyeknél és boldogabb élete?
A eset: Nem csinál semmit, önbizalom hiánya miatt fél odamenni a hölgyekhez és kezdeményezni, ennek köszönhetően sikerélmény sem fogja érni őt aztán szép lassan magába fordul és depressziós lesz. (ezen én már átestem)
B eset: Bár nincs önbizalma, megpróbálja tettetni és felülkerekedni a helyzeten. Szép apró lépésekkel kitör a komfort zónájából és bár lehet, hogy fogják negatív dolgok érni őt, biztosra veszem, hogy a pozitívak nagyobb arányban lesznek. Lehet, hogy nem fog tetszeni egy lánynak, de lehet hogy azért barátok lesznek. Elkezd szép lassan kinyílni, tapasztalatokat szerez és megnő az önbizalma. (és jelenleg itt tartok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!