Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Örök" szingli férfiak. Ti mit kezdenétek az életetekkel ha ne adja a jóisten elvesztenétek a szeretteiteket (szülők, barátok. )?
Nem vagyok örök szingli, de elvesztettem a családom és a barátaimmal is gyakran elkerüljük egymást az eltérő beosztás vagy távolság miatt.
Azt kezdeném, hogy próbálok családot alapítani. Egyrészt mert szerettem, másrészt mert úgy gondolom, hogy ez az alap háttér, ahonnan bármi kapcsán ki lehet indulni. Enélkül nekem tök mindegy, hogy mit csinálok, csak mezei időtöltés. Hangsúlyozom, az én szememben.
32/f
El sem tudom képzelni. Egyedül érezném magam a világban és akkor már tényleg nem volna senki akiért éljek csak magamért. Most, fiatalabb koromban még el is menne talán. A gond csak majd idősebb koromban lenne.
Persze az sem biztos, hogy örökre szingli leszek, de nem kizárt.
21/F
te kevered a szezont a fazonnal
A szingli teljesen más.
Itt azokról van szó akiknek nem is jön össze semmi, még ha akarják is akkor sem. Itt most a magányos emberekről van szó.
Nekem az apám pl 8 éve meghalt, de nem értem hogy mi köze ennek a párkapcsolat témaköréhez ?
Egyébként meg épp munka mellet csinálom a 2.diplomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!