Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt sok szingli lány van?
Nevetséges amúgy, de 1 napja jöttem fel másfél év után és rengeteg 20-as lány van aki írogat hogy nincs barátja.
Nem is értem...
Nem tudom, hogy mi szamit soknak. Par hete vagyok szingli, de a kapcsolat is - ha egyaltalan annak szamit - par hétig tartott, elotte 4 hónapig voltam egyedul, de az sem tartott egy hónapnál tovabb, elotte 6 hónapig voltam szingli, de az a kapcsolat is csak ket honap volt. Előtte meg majdnem 25 evig voltam egyedul.
Hogy hogy bírom? Nagyon jol, mert rájöttem, hogy alkalmatlan vagyok egy párkapcsolatra es a férfiak a legrosszabbat hozzak ki belőlem, a bizonytalanságot, az onmarcangolast stb. Igy nem próbálkozok sehol, mert most egyedul kell lennem, hogy megtaláljam az alaphangomat, mivel a tavalyi ev eleg nehez volt szamomra, nem csak a férfiak miatt, sot, ok csak a hab voltak a tortán. Most magamra kell koncentrálni, hogy meg tudjam fogalmazni az igényeimet es azokat megtanuljam kommunikálni, mivel eleg éretlen vagyok ilyen téren.
26/l
1 éve. Nem próbálkozok sehol, nem keresik senkit. Van más dolog most az életemben amire koncentrálnom kell.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!