Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő mindenkit visszautasít, akkor miért csodálkozik azon, hogy magányos? És miért pózol azzal, hogy ő szingli, miközben arról is pont ő tehet? Tényleg senki sem jó neki?
Ha egy szem férfi marad a világon, akkor is lehet választani, hogy vele akarsz lenni, vagy jobb egyedül.
Az a férfit minősíti, hogy a nők inkább maradnak egyedül. 🤐
Az ilyen nők az esetek egy részében csak olyan szempontból magányosak, hogy nincs hosszútávú párkapcsolatok. Egyébként a szexuális életük rendben van, mert összejárnak valamelyik bizalmas ismerősükkel, csak ezt nem mondják el akárkinek.
Ráérnek, nem sietnek. Majd ha lesz olyan pasi, akivel úgy gondolják, jó lehet komolyra, váltanak. Addig meg el vannak így.
"4es: tetszik, hogy a masztit nem számítod be a szexbe. Ezek szerint az biztos olyan tevékenység, amit kertészkedés közben kell csinálni :)"
Amennyire észrevettem, a nők többsége nem szorul rá arra, hogy masztizzon, maximum akkor, ha nagyon balfax partnereket sikerül kifognia.
Tudom, hogy a városi legenda szerint a lányok tisztességesebbek, mint a szexéhes fiúk, az elmúlt évek tapasztalatai azonban lerombolták bennem ezt a mítoszt, amikor kiderült számomra, hogy számos nő nem veti meg a bizalmas szexkapcsolatot.
#2: "Honnan veszed, hogy zavarja a dolog?"
Talán onnan, hogy "pózol" a szingliségével? Akit nem zavar, az nem tárja a világ elé, nem hívja fel rá a figyelmet, csak éli az életét egyedül, boldogan.
Nem. Egyrészt ahogyan szemlélem a világot, észszerű következtetés, másrészt személyes tapasztalatok.A 2017-es, illetve a 2018-as esztendőkben új tapasztalatokat szereztem a nőkkel kapcsolatban. Ezért szinte biztosra állítom, hogy igazam van. De nem kell egyetértened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!