Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli 30-asok. Jó nektek így, hogy nincs senkitek és nem kell alkalmazkodni senkihez? Azt csináltok, amihez kedvetek van és nem szól bele senki?
Abszolút kiegyensúlyozott vagyok, 2 hónapja vagyok csak szólóban.
De ami nagyon hiányzik, hogy hozzábújjak ahhoz, akit szeretek este lefekvésnél...
Mindegy, majd jön az igazi.:)
Kérdezõ, miért tartottad fontosnak megosztani, hogy végzõdött a kapcsolatod?
Elèg érdekes, hogy ezt itt elsírod.
Nekem teljesen jó. Mondjuk én tudatosan kerülöm is a kapcsokat. Egyszerűen nem hiányzik h valaki beleugasson az életembe.
Bár azt én sem értem h mért itt sírsz az ex kapcsodról.
Sajnos nehéz barátot,társat találni. :(
aki jóban-rosszban együtt veled van!
DE jobb egyedül mint 1 rossz kapcsolatban!!! ne feledd ezt,ha egyedül vagy!
Jó egyedül elvagyok,szeretnék barátot aki elfogadó,megértő és szeret engem,nos ilyet nehéz találni.sajnos :(
akivel lehet beszélgetni,kirándulni 30N
Én 2 és fél éve vagyok egyedül.(Előtte több kapcsolatom is volt.)Néha jól megvagyok,néha nehezebben,de éldegélek azért boldogan. :) (Persze néha úgy érzem,jó lenne megint egy társ.)Próbálom elfoglalni mindig magam,meg amúgy is sokat melózok.Olyan szempontból egyébként jó,hogy most azt csinálok és oda megyek,ahova csak akarok.Szabad időmben haverokhoz is szoktam átjárni.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!