Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő mindenkit visszautasít, akkor miért csodálkozik azon, hogy magányos? És miért pózol azzal, hogy ő szingli, miközben arról is pont ő tehet? Tényleg senki sem jó neki?
#15: " Márpedig egy-két kivételtől eltekintve nálam az utóbbi 3-4 évben csak ilyenek próbálkoztak."
Azon nem gondolkodtál el, hogy a hiba talán a te készülékedben van? Egyáltalán honnan tudod, hogy aznap másik 5 nőnél próbálkozott?
"Tisztelt xx.hu társkereső oldal!
Szeretnék tájékoztatást kérni egy bizonyos Pisti8902 felhasználóról, hogy az elmúlt időszakban hány nőnek írt levelet. Köszönettel: Beus_90
...
Tisztelt Beus_90!
Tájékoztatásul közöljük, hogy Pisti8902 felhasználó a mai napon 5 különböző nőnek írt levelet, ahogy regisztrációja óta szinte minden nap tette. Tisztelettel: XX.hu társkereső"
Valahogy így képzeljük ezt el?
Már a kérdésed is értelmetlen. Ez a nő nem "csodálkozik azon, hogy magányos" mert ezzel pózol és ezt viccnek tartja. A kommentjeid alapján kevés nőnek kellenél, mert nagyon gáz, hogy te házasságot és gyerekeket terveznél vele, pedig nem is ismered igazából, különben nem írnál ki ilyen kérdést. Feleslegesen kárörvendesz, ő így érzi jól magát és ha már nem fogja magát így jól érezni, majd változtat ezen. Valószínűleg nem azért van egyedül, mert senki nem jó neki (ez is lehet ok) hanem mert nem találta még meg azt a párt akivel összeillenek, kiegészítik egymást és kölcsönös a vonzalom és a rajongás. Nem utolsó sorban közösek a célok is, hiszen lehet hogy ő egyáltalán nem tervez családot, gyereket. Sokan vannak így.
Az pedig, hogy a házasságig nem is szexelnél vele....na jó, ezen besírtam. Ezt szerintem egyetlen normális nő sem akarná, és ilyen gondolkodású csókákat messze elkerülne. Nem vagy főnyeremény, ne a nőt próbáld meg lehúzni, hidd el, neki jó így.
Meg mi az, hogy megváltoztatnád, jó útra terelnéd? Ki a fenének kell ez? Én "én" vagyok, és önmagamban akarok kiteljesedni, hogy a leginkább "én" lehessek. Más se hiányozna nekem, mint egy pasi, aki meg akar változtatni....egy olyanra lenne szükségem, aki így szeret és elfogad és akit én is úgy tudok szeretni, ahogy van. Ha már meg kell valakit változtatni, az már régen rossz.
Még valami: attól, hogy egy kapcsolat x év után véget ér, még nem volt hiábavaló, vagy rossz választás. Mindenki az adott élethelyzetben a számára lehető legjobb partnert választja. Aztán telnek az évek, más irányba fejlődnek, kihűlnek az érzelmek stb. De az évek alatt adtak egymásnak sokat, fejlődtek, megtanultak sok mindent az életről, kapcsolatról, amit tovább visznek. Egy kapcsolat nem attól jó, hogy a sírig tart, az lehet egyetlen közös szenvedés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!