Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem jövök össze a csajjal mert tudom, hogy nem lennék jó neki, hogy problémás vagyok?
Ő nem ismer engem annyira, tetszem neki, ő is nekem. Én 30 éves vagyok, sok mindenen túlestem, saját egzisztenciám van, ő 24 éves, most kezdett 1 éve dolgozni az egyetem után. Úgy gondolom hogy elvenném a fiatalságát a problémáimmal. Nekem van egy súlyos úgynevezett Crohn betegségem, ami durva mindennapi gondokat tud okozni, nem kivánnám egy fiatal nőnek, hogy ilyesmivel foglalkozzon. Azt kívánom neki inkább, hogy egy egészséges, életerős férfit találjon inkább akivel boldog lehet. Ráér még a problémákkal később törődni.
Szerintetek hogyan kéne lépnem ebben a dologban? Arra gondoltam, hogy egyszerűn nem megyek többet arra a helyre ahol találkozunk nap mint nap. A közösségi oldalakról letöröltem magam 2 hete, ezt neki is meséltem, így ott sem tudna utolérni, a számomat meg nem tudja. Így szépen lassan elfelejtene és találna egy hozzá valót. Sajnos a munkatársai már pletykálták nekem hogy alig várja a randi meghívást, mikor teszem fel a kérdést végre.
Megpróbálni nincs értelme, mert tudom mit jelent ez egy nőnek. A volt feleségem és az utána következő barátnőm is azért hagyott el mert nem tudtak együtt élni egy beteg emberrel! Az exfeleségem azt mondta, hogy nem bírja tovább a kórházakat, stb így inkább új életet kezdene, a barátnőm meg azt mondta, hogy ő még fiatal és nem betegségekkel akar foglalkozni a legszebb éveiben. Igazuk volt!
1: ott a kérdés hogy hogyan “rázzam le” annélkül hogy elő kéne adnom a bajomat. Mert ha szerelmes belém akkor úgyis azt mondaná hogy neki ez nem probléma, megoldjuk. Aztán két-három év múlva hallgathatnám hogy elvettem a fiatalságát és nem bírja tovább ezt az egészet.
2: nincs nagy önbizalmam egyáltalán!
Jobb őszintének lenni, és megadni neki a választás lehetőségét. Egyáltalán nem biztos, hogy rosszul alakulna.
Mit sportolsz? Mennyire vagy szorongó típus? Táplálkozásod, alkoholfogyasztásod milyen?
Ezeket azért kérdem, mert létezik olyan, hogy a Crohn-betegség "minden ok nélkül" nagyon erős és tényleg nagy problémát okoz a betegnek, de sokszor életmódváltással jelentős javulás érhető el, bár a fellángolások idején még akkor is nagyon szar dolog.
Konditeremben edzek mellette biciklivel járok amikor tudok és szeretek teniszezni is. Elég szorongó típus vagyok egyébként. Sok a betegségemmel kapcsolatos “baleset” ért már így amiatt is alakult ki az aggódás. Alkoholt 10 éve nem ittam! Táplálkozásomat rengeteg pénzért egyénre szabva állította össze az elvileg legjobb orvos aki ezzel foglalkozik. Amít nem jutottam el hozzá, sokszor az ágyból nem tudtam kikelni. Ahhoz képest most sokkal jobban vagyok, de egy egészséges emberhez képest siralmas az állapotom.
9: nem nagyon akarom elmondani, elég kellemetlen ez. Nem félek a visszautasítástól, mert tudom hogy az állapotomban mást nem kaphatok! Már megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!