Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért talasztalom ezt a társkereső oldalakon nőként?
"Tindert próbáltam korábban, 1 hétnél tovább nem bírtam, ott tényleg nindenki csak szexelni akar."
Az ilyen kérdéseknél mindig felmerül bennem: Miért van az, hogy gyk-n csak két lehetőség van nőktől:
- Tinderen senkivel, soha nem matchelnek és amúúúgyis, soha nem próbálkozik sehol, egy férfi sem.
- Mindenki csak szexet akar.
Miért van az, hogy a környezetemben élő nők egy része simán talál normális partnert bárhol?
"Szerinted egy férfinak a farokméretet kéne megkérdeznie egy nőtől? :D"
Édes jó istenem... ennyire nem megy az értelmezés?
Gondolom, az adatlapon inkább kérnek magasságot, mint mellméretet (Bár nem tudom, nem vagyok fenn társkeresőn.)
Ha valakitől megkérdezem a magasságát, kérdezze meg az én magasságomat. Mert ez egyenlő.
Ha megkérdezi tőlem, a nőtől a mellméretem, akkor mondja meg a farokméretét.
De legalább megválaszoltad az egész főkérdést, miért van szar a társkeresőkön? Mert a férfiaknak a mell és segg kell.
#42: Szóval már azon képes vagy összeveszni, hogy mit és mi alapján kéne megkérdezni, mert szerinted nőként bejátszható a magassággal való dolog, de férfiként ejj, de nem egy kategória a mellméretes kérdés.
Hát, nőként megválaszoltad az egész főkérdést, miért van szar a társkeresőkön? Mert a nők kettős mércével játszanának és csak a magasság kell nekik.
"Ha valaki 180cm helyett csak 165cm, akkor mi van, olyan tragédia megismerni???"
Igenis számít ha a lány mondjuk 175 centi. Hagy döntse már el mindebki, kihez mihez vonzódik.
Kötve hiszem, hogy megfelelne egy 30 centivel magasabb, minden másban is megfelelő, 60kgos ember. 😃
Ha a magasság=magasság, a mell miért a farokkal egyenlő? A férfiaknak is van mellkörfogata.
Ezzel a borozással nekem csak ilyen kis elitista sznobnak tűnnél kérdező.
A 40-es hozzászóló szépen leírta a dolgot lényegében...
Mellesleg a piás nőkre tény, hogy csak piás faxik kíváncsiak...nevezhető ez "munkának", de tintásság a vége, így is, úgy is;))
Ugyanez a bagósokra is igaz...akármilyen szép, de büdös, nyugodtan bevallható.Igaz, ezek már szokások-nem adottságok-ne keverjük.
Aki a külsőségekkel töri magát a kérdező szintjén, hát törje, de ne panaszkodjon, ha annyi rugalmasság sincs benne, mint az elemes "éjjeli játékában":)))
Részemről fentebb vagy lentebb sem találtam tragédiának különbséget, de viszont sem gond ez...emberre válogatja ezt is bizonyára...
A 40#-es nagyon jól leírta, ezt megtoldanám a saját tapasztalataimmal még. (Nyugodtan le lehet pontozni: a kérdezőnek próbálok segíteni, nem izgat, hogy hány %-on lesz a hasznosságom egy névtelen oldalon.)
A válaszaidból én azt érzem, hogy te egy értelmes egy normális nő vagy. Az első és legfontosabb, hogy ne vonj le messzemenő következtetéseket pusztán egy adott társkeresőn lévő férfiak sokaságából. Azok a társkeresők, ahol match-elés nélkül is lehet írni, az olyan férfitípusnak kedveznek, akik pusztán statisztikai alapon próbálnak ismerkedni: ráírnak egy nap 500 nőre, hátha akad épp egy, aki vevő rájuk. Mivel egy nő egy nap kap 50 üzenetet (amit tapasztaltál is), ezért nincs ideje mindet elolvasni, így az értelmesebb férfiak leveleinek egy része is elveszik. Ennek következtében az értelmes férfiak tudomásul veszik pár levél írása után, hogy az az adott társkereső nem nekik való, és nem fogják tovább használni, így pedig még inkább az elején említett férfitípusból lesznek fent többen arányaiban. Ördögi kör.
Ez a magasság dolog kiírása kissé visszatetsző, holott teljesen jogos az ez irányú vágyad, ezt egyáltalán nem is vitatom. Viszont képzeld el a fordított helyzetet, ha egy férfinál látod kiírva, hogy mekkora mellmérettől/mellméretig hajlandó egyáltalán szóba állni veled: te mit gondolnál az illetőről? Lehet, hogy pont akkora a melled, amekkora neki már/még megfelelő, de azért csak motoszkálna a fejedben egy-két negatív gondolat ("ennyire a külsőségek érdeklik", "már az elején feltételeket szab"), nem?
"Nyilván nem azt mondom, hogy 182 cm-es férfinak nem adnék esélyt" - ez fontos. Sajnos nem feltétlenül jön ez át a kiírásodból (lehet, hogy igen, nem tudhatom). Egyébként én elfogadom, ha ez neked ennyire fontos, de amúgy valóban így van ez nálad? Például egy 179 centis férfi (direkt írtam ennyit, úgy érzem, a 180 az ilyen lélektani határ sokaknál - és ez kb. az átlag magasság), ha élőben ismernéd meg először - akár nem ismerkedési szándékból, pl. munkatárs, szomszéd, baráti társaság tagja - és kiderülne róla, hogy vicces, intelligens, jóindulatú és még külsőre is bejön neked (tehát a magasságán kívül minden másban az ideálod), akkor simán lehet, hogy igent mondanál neki egy randira, nem? Ha igen, akkor szerintem nem érdemes ezt kiírnod, vagy legalábbis ne számszerűsítsd: például ilyen félig viccesen megjegyezhetnéd, hogy számodra szexi látvány, ha egy férfi levesz valamit a legmagasabb polcról, vagy ilyesmi.
(Saját példa: 180 cm magas vagyok, de ha valakinél meglátom, hogy a "180 alatt ne is próbálkozz" és társai mondatokat, nem fogom őt keresni, holott én még pont beleillenék az általa szabott intervallumba. Hát még ha azt írja ki - akár kulturált módon, mint te - hogy 185+ ...)
A borozós téma sajnos tényleg elcsépelt lett, viszont ha a hobbijaid között megemlíted, hogy téged ez így kvázi szakmailag is foglalkoztat, akkor szerintem ez nem riaszt el egy normális férfit sem.
Egyébként Tinderen se mindenki csak szexelni akar, a mondatod szerintem így hangozna helyesen: "Tindert próbáltam korábban, 1 hétnél tovább nem bírtam, ott tényleg mindenki csak szexelni akart azok közül, akiket én jobbra húztam, tehát akiknek pusztán néhány fotó alapján megadtam az esélyt, hogy megszólítsanak". Félreértés ne essék, nincs probléma azzal, hogy ha valaki csak a helyes pasikat húzza jobbra, de akkor a megfelelő következtetéseket vonja le ebből.
Azt lenne szerintem még érdemes végiggondolnod, hogy nagyon-nagyon kevés olyan férfi van, akikre ez mind ráillik:
- 185+ magas
- korodbeli
- nincs elhízva és ápolt
- hűséges típus
- intelligens, humoros
- még nem foglalt
- fent van bármilyen társkeresőn (ráadásul pont azon, amelyiken te is)
Külön-külön egyik se egy kifejezetten erős szűrő, de így együtt...
Remélem, tudtam segíteni. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!