Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még aránylag jó társkereső?
Férfi vagy? Akkor csak hiper-szuper-extra jóképű álompasiként érdemes társkeresőznöd. Ha nem ilyen vagy, el sem olvassa soha egy nő sem, amit írsz nekik.
Ha nő vagy, akkor bárhova felmehetsz, csak válogatnod kell a neked írogatók közül, és 1-2 nap alatt találhatsz megfelelőt.
#4, #5 Ezzel nem értek egyet.
Én fejre az átlag alsó szegmensébe tartozom maximum.
Nem vagyok magas sem (175cm).
Nem volt feltöltve képem autókról, szép házról, nyaralásokról.
Ráadásul sokak által ekézett képtípusok voltak csak rólam: tükrös, edzés közbeni trikós, olyan amin nem látszik az arc...
És mégis volt több tucat párom Tinderen és Badoo-n is. Egyedül az én balf*gom, hogy a 95%-ra nem írtam rá. De akinek írtam, az válaszolt. Aki nekem írt, annak válaszoltam.
Amikor pedig megkérdeztem a nőktől, hogy milyen külső/belső tulajdonságú férfit keresnek, mik az elvárásaik, mind szinte ugyanazt mondták:
legyen normális, lehessen vele beszélgetni, dolgozzon, legyenek céljai, lehessen vele tervezni, ne kelljen őt eltartani ...
Ezek alapján nem állja meg a helyét, hogy csak a tökéletes egyed lehet befutó.
De ha még így is lenne, miért kell a kérdező fejében elültetni ezeket a negatív gondolatokat?
Nézz ki a településed ~50km-es sugarában egy-két nagyvárost, és hétvégenként bandázzatok ott a haverokkal. Biztos van valami állatkert/park/tér/tópart/pub/stb ahol le lehet szólítani nőket.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!