Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért talasztalom ezt a társkereső oldalakon nőként?

Figyelt kérdés
Részletes adatlapom van képekkel magamról és hosszú leírással arra vonatkozóan, hogy milyen férfit keresek. Naponta kapok 50-60 üzenetet, legtöbbjük ordító helyesírási hibákkal, valamint láthatóan az adatlapomat nem olvasva ír. Ha egyértelműen kiírom, hogy milyen koroszrály érdekel, akkor nem értem miben bízik egy 40-50 éves pasi vagy egy tőlem többszáz km-re élő. Magamat teljesen átlagosnak mondanám, nem vagyok bombázó külsejű, van rajtam 5-10 kg felesleg, nem igazán értem még 64 nappal a regisztráció után is ezt a töménytelen érdeklődést irántam. A baj az, hogy ebből maximum napi 1-2 olyan, aki megfelel az elvárásaimnak, de beszélgetés során róluk is kiderül legtöbbször, hogy egyéjszakás dugópajtit vagy titkos kapcsolatot keresnek a barátnőjük mellett. Igazából túl sok időmet elveszi napi szinten a semmi haszon fejében, kezdem nagyon megunni.

2020. júl. 9. 08:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Nekem a magasság fontos, hogy legyen köztünk legalább egy fejnyi különbség. Nyilván nem azt mondom, hogy 182 cm-es férfinak nem adnék esélyt, de egy 169 cm-es azért nem az a kis tűréshatár, amire azt tudom mondani, hogy belefér.
2020. júl. 9. 11:02
 32/51 anonim ***** válasza:
25%

30

Ja, ez fétis nálad magyarul...

Óh, persze..."a nőket nem nagyon érdekli, mit pofázik a többi nő." :DDDD

Ne vedd bántásnak, de kb a béjemvé mániás csajokra hajazol leírásodból, de egészségedre:)

Én nem tudnék egy dolog miatt bárkit elfogadni-bármilyen tulajdonságokkal.

2020. júl. 9. 11:06
 33/51 anonim ***** válasza:
24%

31

S még csodálkozol, ezen gondolkodással helyzeteden???

Rajtad én nem...

Komolyan, miért kell számodra a magasabb pasi? Fejtsd ki, mert másként se én, se más nem érti meg.

2020. júl. 9. 11:11
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor nagyon rossz ember ismerő vagy, mert itthonülő introvertált nő vagyok. Ezért nem jó sztereotípiákban gondolkozni, meg sok filmet nézni, amik tévútra vezetnek.

És én sem tudnék bármilyen tulajdonságot elfogadni, a KÜLSŐRŐL volt szó. Ahogy te is biztos megnézel szexi csajokat, de ha megismered, már nem tetszik, úgy nálam a magas pasi a szexi, ettől függetlenül kiderülhet, hogy belsőleg egy nulla.

Sajnos igaz, a nők előbb dobják a barátnőiket egy pasiért, mint a férfiak a haverokat egy nőért.

2020. júl. 9. 11:14
 35/51 anonim ***** válasza:
23%

34

Soraidból vélekedek-nem médiából, hiszen ennyit "adsz" magadból, ahogyan a kérdező is itt meg bizonyára a társkeresőn;)

Na, ne magyarázkodj, ez a dolog már kijött a paciból;)

Attól, hogy valaki szexi, még nem kívánom megismerni, ha ez hihetetlen is.

Ez már mindenki maga döntése, hogy ki s kit dob kiért.

2020. júl. 9. 11:20
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miben magyarázkodom.

Nem is azt mondtam, hogy meg akarod ismerni, mert szexi. Azt mondtam, lehet olyan, hogy valaki megtetszik külsőre, és ahogy megismered, mégsem találod vonzónak a belsejét, tehát mindegy, hogy külsőre amúgy bejönne neked.

2020. júl. 9. 11:36
 37/51 anonim ***** válasza:
28%

Nem igazán értem az ilyen kérdéseket. Miközben a nők panaszkodnak, hogy brühühü, milyen rossz nekik társkeresőn, mert nincs normális férfi, addig a férfiak panaszkodnak, hogy ők hiába normálisak, mert ha nem néznek ki jól, akkor senki sem ír vissza nekik.

Mi lenne, ha ez a két réteg venné a fáradságot és egymással ismerkedne? Ja, hogy akkor egyik oldalnak sem lenne miért panaszkodnia...

(Az csak apró extra a dologban, hogyha ezen az oldalon egy férfi panaszkodik, akkor lepontozzák és egyből hozzávágják, hogy mit panaszkodik, de ha nők panaszkodnak, akkor nyomjátok egymásnak a zöld kezecskéket, hogy milyen jól kipanaszkodtátok magatokat.)

Amúgy a megoldás egyszerű: A normális levelekre kell koncentrálni és önkritikával kell rendelkezni.

Ha a normális embereknek válaszolsz, akkor találsz valakit. Ha úgysem találsz senkit, akkor veled van a probléma.

Ha kinézet vagy valami miatt olyannak tűnsz, hogy nem jelentkeznek a normális pasik, hanem mondjuk csak azok, akik csak szexet akarnak, akkor ideje elővenni az önkritikát és átgondolni, hogy vajon más nők miért találnak normális pasit...

Pl. azzal sincs semmi gond, hogy te 185 centinél magasabb pasit akarsz. Remélhetőleg te sem háborodsz fel, ha a férfi jelentkező az első levélben megkérdezi a mellé s fenékméreted. Mert ugyanaz a kategória.

Amúgy társkeresőkön pont ugyanolyan a férfi felhozatal, mint a női. A különbség annyi, hogy az egyikkel nem foglalkozol. Szerinted, az mennyivel jobb, amikor nőként annyit nyújtanak, hogy #traveladdict és ennyi?

Vagy nézd meg az itteni pontozásokat. Besavanyodott, mindenre megsértődött nőkkel van tele ez az oldal is. A társkereső is hasonló szint. Szerinted miért van az, hogy egy csomó jó és normális pasinak számító férfi messziről elkerüli ezeket az oldalakat?

2020. júl. 9. 11:46
 38/51 anonim ***** válasza:
38%

"Pl. azzal sincs semmi gond, hogy te 185 centinél magasabb pasit akarsz. Remélhetőleg te sem háborodsz fel, ha a férfi jelentkező az első levélben megkérdezi a mellé s fenékméreted. Mert ugyanaz a kategória."

Ezt nem értem, a magasság nem a magassággal egyenlő? A mell és fenékméret, forma változhat, ráadásul milyen pasi már, aki ezzel kezd? Szerintem ezzel a farokméret egyenlő.

2020. júl. 9. 11:49
 39/51 anonim ***** válasza:
42%

#38: A nőknek többnyire a magasság a fontos, a férfiaknak meg a mell/segg.

Szerinted egy férfinak a farokméretet kéne megkérdeznie egy nőtől? :D

2020. júl. 9. 11:57
 40/51 anonim ***** válasza:
88%

Tudom, hogy nem számít a véleményem, de azért leírom hátha segít egy picit.

Amiket leírtál magadról, azok szinte egyáltalán nem számítanak egy férfinak. Végzettség, munka leírása, borozás, stb. Ezekből csak az derül ki hogy materialista beállítottságú vagy és inkább a végzettséget, anyagi javakat tartod fontosnak.

A hobbik rendben vannak, itt érdemes hozzátenni hogy nyitott vagy új dolgokra is, valamint poénkodni egy picit hogy lássák van némi humorérzéked.

Hosszútávú tervek oké, bár erről én inkább egy randi alatt beszélgetnék. Én a legutóbbi alkalommal a harmadik randinál beszélgettem ezekről egy lánnyal, nem érdemes senkinek az arcába tolni, hogy te 3 gyereket akarsz ,kertes házat és világ körüli utazásokat. Főleg munkával kapcsolatos célokat és ambíciókat ne írj ki, senki se akar a párodként a munkáddal versenyezni.

A jövendőbelidre vonatkozó elvárások azért nem jók, mert látszik rajtad hogy rögtön elvárásokkal indulsz, főleg ha ezen a listán a 185 cm mellett más is szerepel.

A helyedben inkább bátorítanám a srácokat hogy írjanak rád, ismerjenek meg ha szeretnének. Veszíteni valód nincs mert a hülyék így is megtalálnak, viszont lehet hogy pár értelmes srác úgy gondolja majd, hogy biztos nyitott és aranyos lány vagy.

Fényképek terén pedig tudom, hogy a borozós kép fontos neked mert az a szakmád, de ettől ugyanolyan vagy mint a másik több ezer nő aki 8 általánossal, két gyerekkel is borozik a fényképeken mert az menő és igényes dolognak néz ki. Szóval ezt a képet inkább hanyagolnám.

Részemről nagyjából ennyi. A lényeg az hogy mi alapvetően egy vidám, empatikus lányt keresünk aki mindig mosolyt csal az arcunkra és megmozgat bennünk valamit. Nem számít a végzettség, munka, ezek legyenek egy pici lábjegyzetek alul ha valakit érdekelné, de ne legyenek előre tolva.

Gondoltam leírom, hátha jól jön a mi szemszögünk is.

2020. júl. 9. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!