Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért talasztalom ezt a társkereső oldalakon nőként?
18
Én szívesen megnézném azt a "semmilyen negatív" leírást.
Sokszor az író nem is gondolja, hogy a szerinte sarkosítások már bántóak vagy keringőre felhívás degeneráltaknak.
21# De alapvetően nem degeneráltakat kerülgetni ment az oldalra, hanem párt találni. Az tény és való, hogy lesz ötven hülye mire jön egy normális, de akkor is arra kellene ráfeküdni hogy bevonzza azt a pár értelmes srácot.
Ugyanúgy ahogy mi is elfogadjuk az 50 visszautasítást mire találunk egy lányt magunknak, neki is el kell siklania 50 idióta felett, nincs ebben semmi különös.
Lehet, hogy az én felfogásommal van a gond, de én azt hittem párt akarsz találni és nem csak panaszkodni hogy mindenki hülye csak te nem.
22
Azért nem mindegy, miként teszi azt, mert ugye az írt szavak nem tükrözik az író személyiségét jelentősen, azt az olvasó lelkivilága találja ki.
Milyen visszautasítás az, ahol még válasz sincs???
Mert ennyi az iq 90% felettien bátran állítható.
Mit gondolsz, miért látnám szívesen azon sorokat - privátban -...
"Mindig mosolygok azon nőkön, akik a cipőjükkel adta magassághoz ( 175cm például vagy 155cm ) keresnek 180cm-es pasit, egyszerűen nevetségesek:DDD
Ez kb olyan, mint ha valaki beállítaná, hogy 50kg a megfelelő súly egy nőnél s a 45-60kg-nál akassza fel magát..."
De nem azt mondja a kérdező, meg senki sem, hogy aki nem felel meg neki, az akassza fel magát, miért kell drámázni? Neki nem jön be, ennyi.
Nem hiszem, hogy neked kellene bizonygassam, hogy nincs benne semmi negatív tartalmú. Pár mondat van rólam (korábbi tanulmányaim, munkám, hobbijaim, hosszútávú céljaim) és a jövendőbeli páromra vonatkozó, kívánatosnak tartott tulajdonságokról.
Próbálkozom a hétköznapi életben is, munkahelyemen nem szeretnék ismerkedni, de ha szeretnék sem tudnék, mert munkatársaim 90%-a házas vagy kapcsolatban van, akik nem, ők pedig sokkal idősebbek nálam. Borászat révén is zömmel 50-60-as férfiakkal találkozom. Többi hobbim révèn pedig inkább nőkkel. Szórakozóhelyeken szintén egyéjszakás kalandokat keres szinte mindenki. 26 éves vagyok, nem tanulok már, dolgozom.
25
Nem érted a lényeget s pont azt nem láttad talán direkt...
"A sikeres megtalálás nem fix értékeken alapul megadva, oda kell egy minimum s egy max, amiben átlagosság a mérvadó."
Az átlagosság...
"Ha valaki elvakultan csak 180cm magast akar, ne csodálkozzon a gyomorgörcsön..."
Lehet egy ételt sose ennél meg, mert mert állítod...buta vagy.
De, ha meg sem kóstolod sosem, akkor honnan tudod, hogy nem szereted? Kinéz a közösségi ismeretség majd??? Ki nem sz@rja le?
Ha valaki 180cm helyett csak 165cm, akkor mi van, olyan tragédia megismerni???
Ha egy nő kicsi mellű vagy 65kg 50 helyett, akkor nagy probléma lenne tán?
Nem ez a lényeg s ettől még lehet a nagy ő, akár ő az.
Persze, az érthető, ha valaki a 90kg-nál megijed, ez már érthető, de itt apró tűrésekről van szó, ami gyakorlatilag lényegtelen, ezt kellene felfogni.
26
Bocsi, de Te kérdezed itt az oldalon a balsorsod miértjét;)))
Elnézést, ha segíteni próbálok...
27-ben leírtam kifejtve pár dolgot külsőségekről...
27-es, te meg ezt nem érted, nekem az egyetlen, ami 100%-osan felizgat egy férfiban, az a magassága. Haveroknak ti választotok jócsajokat, a nőket nem nagyon érdekli, mit pofázik a többi nő.
Nem érdekel a szeme, a haja, a kilói, nálam a férfi ha magas, akkor azonnal irulok-pirulok. Nem döntöttem el soha, hogy a magas pasik fognak tetszeni, egyszerűen ez van, ezt dobta a gép. A barátnőim is hülyének néznek emiatt, de akkor sem tudok ellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!