Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért talasztalom ezt a társkereső oldalakon nőként?

Figyelt kérdés
Részletes adatlapom van képekkel magamról és hosszú leírással arra vonatkozóan, hogy milyen férfit keresek. Naponta kapok 50-60 üzenetet, legtöbbjük ordító helyesírási hibákkal, valamint láthatóan az adatlapomat nem olvasva ír. Ha egyértelműen kiírom, hogy milyen koroszrály érdekel, akkor nem értem miben bízik egy 40-50 éves pasi vagy egy tőlem többszáz km-re élő. Magamat teljesen átlagosnak mondanám, nem vagyok bombázó külsejű, van rajtam 5-10 kg felesleg, nem igazán értem még 64 nappal a regisztráció után is ezt a töménytelen érdeklődést irántam. A baj az, hogy ebből maximum napi 1-2 olyan, aki megfelel az elvárásaimnak, de beszélgetés során róluk is kiderül legtöbbször, hogy egyéjszakás dugópajtit vagy titkos kapcsolatot keresnek a barátnőjük mellett. Igazából túl sok időmet elveszi napi szinten a semmi haszon fejében, kezdem nagyon megunni.

2020. júl. 9. 08:37
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
#10 pontosan így gondolom én is. Annyi kiegészítéssel, ha kinn van az adatlapomon, hogy 185 cm vagy annál magasabb férfiak az ideáljaim, akkor ne írjon a 169 cm magas, mert teljesen felesleges. Ha mindenkinek csak annyit írok vissza, hogy úgy gondolom nem egymást keressük, akkor jön a sértődés és mindennek elhordás. Én abszolút el tudom fogadni, ha valaki kulturáltan ír egy nemet vsgy nem válaszol az üzenetemre.
2020. júl. 9. 09:40
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez a valóság. A levelek száma viszont csökkenni fog majd.

A társkeresőn keresni nagy kitartast igényli feladat. Mintha egy szeméttelepen keresgelnel.

2020. júl. 9. 09:43
 13/51 anonim ***** válasza:
35%

11# De most ez a szokásos női hiszti, ki van írva hogy 185 alatt nem állsz szóba senkivel, utazzon sokat, keressen jól, minimum diploma, legyen jóképű. Ezek mellé elvárod hogy kocsival vigyen az első randira, fizessen mindent és akkor eljutsz odáig hogy talán találkozol vele.

Válogatós vagy és még 500 férfiból se vagy képes találni egyet aki szimpatikus lenne, szerinted ez kinek a hibája?

2020. júl. 9. 09:44
 14/51 A kérdező kommentje:
A felsoroltak a képzeleted szüleményei, a magasságon kívül semmi nem stimmel. Messze nem vagyok aranyásó, a randin a felezést tartom normálisnak és van saját autóm, nem kell sehova hurcolni.
2020. júl. 9. 09:48
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ilyen sport.
2020. júl. 9. 09:54
 16/51 anonim ***** válasza:
28%

14# Szívesen megnézném azt a leírást, ha ennyi próbálkozóból egy se volt megfelelő legalább egy találkozó erejéig, ott valami komoly piros zászló lehet ami miatt a normális srácok elkerülnek téged.

Néhány ötlet:

- Nincs leírás, semmi infó rólad csak insta képek és a magasságbeli elvárás. Esetleg 16 emoji.

- High maintenance dolgok, borozgatós, utazgatós képek, látszik hogy nem egyszerű téged boldoggá tenni.

- Negatív hangvételű leírás, tipikus független, erős nő aki tulajdonképp kijelenti a leírásával hogy nincs is szüksége senkire.

- Túlságosan retusált, fürdőruhás, tengerparti képek amik elijesztik az egyszerű srácokat.

Lehet, hogy érdemes lenne tinderen próbálkoznod amúgy, ott egyből beszélgethettek és sokkal kevesebb a felesleges időhúzás. Persze ott méginkább szűrni kell mert 80% fuckboy lesz.

2020. júl. 9. 10:03
 17/51 anonim ***** válasza:
44%

Mindig mosolygok azon nőkön, akik a cipőjükkel adta magassághoz ( 175cm például vagy 155cm ) keresnek 180cm-es pasit, egyszerűen nevetségesek:DDD

Ez kb olyan, mint ha valaki beállítaná, hogy 50kg a megfelelő súly egy nőnél s a 45-60kg-nál akassza fel magát...

A nők 95%-a álomvilágot kerget neten, de meg is kapják rémálomban érdemeltjüket emiatt.A sikeres megtalálás nem fix értékeken alapul megada, oda kell egy minimum s egy max, amiben átlagosság a mérvadó.

Ha valaki elvakultan csak 180cm magast akar, ne csodálkozzon a gyomorgörcsön...

S miért találnak ezekre az alja pasik? Mert már elvárásaikból is látszik számukra is, nem túl normálisak s majd beéri velük idővel, amit érdemel;)

2020. júl. 9. 10:11
 18/51 A kérdező kommentje:

Van részletes leírás rólam alapvető információkkal, hobbijaimmal. Az emojikkal törtenő kommunikációt gyűlölöm, nagyon keveset használok és nem is minden mondatnál.

4 képem van fenn: egy arckép, egy teljes alakos kép, egy kiránduláson készült kép és egy borkóstolós kép. Borozgatni nagyon szeretek, értek is hozzájuk, elvégeztem pár éve egy alapfokú borszakértői tanfolyamot.

Semmilyen negatív hangvétel nincs a leírásomban, arra kocentrálok, hogy kit keresek, nem arra, hogy kit, milyen embert nem.

Egyik képem sincs retusálva semennyire, fürdőruhás vagy ahhoz hasonló sokat mutató képet szándékosan nem teszek fel. Instagramom privátra van állítva, ismeretlen embereknek nem engedélyezem a követést.

Tindert próbáltam korábban, 1 hétnél tovább nem bírtam, ott tényleg nindenki csak szexelni akar.

2020. júl. 9. 10:19
 19/51 anonim ***** válasza:
93%
Tök lényegtelen kit keres. Nem az a baja a kerdezonek, hogy nem talál, hanem hogy minden idióta rair, aki nem felel meg annak, amit kiírt.
2020. júl. 9. 10:21
 20/51 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy végre valaki megértette a fő problémámat.
2020. júl. 9. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!