Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy én senkinek sem tetszem?
Sajnos azt veszem észre hogy minél idősebb korosztályú nőkkel ismerkedek azok annál válogatósabbak.
Ez logikus is hiszen ha nem válogatnának már règ megházasodtak volna.
Itt lehet a probléma.
38-46 közti nőket jelöltél be.
Na, ha egy ilyen korú nő, még jól tartja magát, annak van 1-2 fix kanja, vagy néha elkap egy fiatalt.
Sok olyan is van, aki nézi a lóvéd, mert a gyerekeit el kell tartania...tartatnia.
És akkor még lejönnek a messze lakók, akiknek nem vagy eléggé orvos, mérnök NASA űrhajós,...
Lehet a kép előnytelen. Általában a hátternek semlegesnek kell lennie es nem mindegy honnan szűrődik a fény.
Ne keseredj el a társkeresők nagy többségénél sajna már nem mindenki veszi komolyan. Közvetetten tapasztaltam. Én nem használtam soha de tudom valaki csak így tud ismerkedni a munkája miatt. A bemutatkozód milyen? Gyakran kevés infót irnak magukrol az emberek.
Lehet több az olyan társkereső sajna akik komolytalanok. 7-es vagyok.
Nem próbaltal vmi szabadidos hobbi segitsegevel ismerkedni? Pl. Nyílt túra.
Vagy mi a szakmád?
Soha nem tudhato hogy nem e egy hétköznapi helyen találkozol majd a nagy Ő-vel.
Az online társkereső tulsagosan behatarolt mert már sokan nem bíznak benne annak ellenére hogy regisztráltak de már ott is előfordul a kamu profil most olvastam pl. Tinder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!