Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok társkeresőre szórakoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok társkeresőre szórakozni járnak? Vagy tényleg ilyen csúnya lennék hogy nem tetszem senkinek? Való életben több esélyem lenne vagy ott is ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 22. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Kép nélkül? Hagyjad, majd elképzeljük...
2017. máj. 22. 21:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Csak én nem értem a kérdést? A netes társkeresés lutri. Olyan mint a piac ha nem tetszik a Mari néni portékája megnézed a Gizikéét is. Ez eddig nem volt egyértelmű?

Viszont azt nem értem hogy milyenek a lányok? Nem írnak vissza vagy nem tetszikelnek vagy mi fáj?

2017. máj. 22. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Tobb eselyed van kinn vhol mint neten, ez tuti.
2017. máj. 22. 21:27
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Sok hisztis tàrskereső pasi ..
2017. máj. 22. 21:32
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Hat hogy őszinte legyek ja.. Neha annyira nulla felhozatal van ott hogy igen, szórakoztató volt aztan meg fárasztó. A nőket oltjak hogy nem jo a kép, kamu meg eloben dagadtabbak, vekonyabbak, barna a hajuk, lofejuek stb. a pasik meg annyira sablonosak hogy egy no sem fog kapva kapni a nagyreszeert.

Tegyél egy próbát azzal egyszer hogy csinálsz egy kamu profilt (pasikent nőt) es ra fogsz jönni mennyi kreten van melletted az oldalon es talan tanulsz is belőle hogy hogyan ne csajozz a neten.

2017. máj. 22. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez az egyik észrevétel, hogy a többség csak unaloműzésből regisztrál, a másik, ami körvonalazódik, hogy egy Adonisz pasira várnak, csak nem akarják belátni, hogy ez lehetetlen.
2017. máj. 22. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, ugyanazok a béna libák, mint akik itt osztják az észt. :)
2017. máj. 22. 22:08
 8/15 anonim ***** válasza:
:) lehet bena liba vagyok de tényleg soha nem talaltam ott senkit. Biztos túl jok vagytok hozzam. :) :) bocsi de megint annyira nyeritek ezen hogy mar a pasim (mert en kis nyomi mar lassan 10eve együtt vagyok vele) mar azon rohog hogy en ezeken az emlekeken.
2017. máj. 22. 22:11
 9/15 anonim ***** válasza:
:) az elso level amit társkeresőn kaptam az volt hogy " megtaposhatom a hatad?" Ennyi egy kb 110kilos pasitól.. Szerinted ezek után komolyan vettem ott valakit is? Meghaltam volna kb ha belemegyek. (55kg vagyok)
2017. máj. 22. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Egy csomó ilyen kérdésnél olvasom, hogy a nőknek mennyivel könnyebb, mert az illető pasi regisztrált kamu profillal nőként is, és mennyien írtak neki egyből. Szerintem a női profilok 70 % ilyen férfiak által regisztrált kamu profil. Tehát kedves férfiak, ti egymás kamuprofiljainak irogattok, aztán csodálkoztok, hogy nem válaszolnak.
2017. máj. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!