Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya nőként milyen esélyeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nőként milyen esélyeim vannak párkeresés terén?

Figyelt kérdés
Mik azok a tulajdonságok, amikkel tudnék kompenzálni, mi fogja meg a normális értékrendű férfiakat? Hogy és hol ismerkedjek, ha visszahúzódóbb típus vagyok?
2017. máj. 21. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mitől vagy csúnya?

Mi férfiak sokkal tágabb skálán tartjuk csinosnak a nőket, mint a nők minket, így aztán tényleg nagyon csúnyának kell lenni, hogy valakinek ne tetsszél.

2017. máj. 21. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
visszahuzodo tipus?tehát a férfinak kéne teperjen?gondolom nemvagy fent netes társkeresőkön deha igen akkoris elvárod hogy a férfi irjon rád
2017. máj. 21. 15:10
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként engem (mint normális értékrendű férfit) megfog az intelligencia, a kedvesség, hogy nyitott legyen a világra, érdekeljék az őt körülvevő dolgok, lehessen vele beszélgetni.

Valamennyi fizikai vonzalom persze szükséges, de az eddigi barátnőim nem voltak topmodellek (khm, az érdekes arcú lányokat szeretem), viszont az is igaz, hogy tettek pl azért, hogy ne legyenek nehezebbek mint én.

2017. máj. 21. 15:11
 4/12 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként engem (mint normális értékrendű férfit) megfog az intelligencia, a kedvesség, hogy nyitott legyen a világra, érdekeljék az őt körülvevő dolgok, lehessen vele beszélgetni.

Valamennyi fizikai vonzalom persze szükséges, de az eddigi barátnőim nem voltak topmodellek (khm, az érdekes arcú lányokat szeretem), viszont az is igaz, hogy tettek pl azért, hogy ne legyenek nehezebbek mint én.

ugy látszik a férfiak közül csak én nem várom el hogy egy nő einstein legyen

2017. máj. 21. 15:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csúnya nem kövér, tied a világ. Ezeknek mindegy.
2017. máj. 21. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
milyen ezeknek?kit értessz ezek alatt? a gyk-sokat?megsugom hogy a valoságba neten kivül is lehet egy csunya nőnek fickoja,ahogy egy csunya fickonak is nője,csak neakarjanak csunyán jóképűt,szépet mert az megkaphat válogathat ezer közül nyilván nem a nála rondábbat fogja választani
2017. máj. 21. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:

"ugy látszik a férfiak közül csak én nem várom el hogy egy nő einstein legyen"

Intelligencia != Einstenséggel.

De nekem fontos, hogy tudjunk miről beszélni, hogy legyen érdeklődő és nyitott.

Volt párom, aki kasszás volt, diploma nélkül, mégis megvolt a magához való esze, tudott érvelni, tudott beszélgetni. Szóval nem várom, hogy kvantum fizika-ókori irodalom diplomája legyen, de azért azt igen, hogy ne legyen egyszerű, mint a bot

2017. máj. 21. 15:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Volt párom, aki kasszás volt, diploma nélkül, mégis megvolt a magához való esze, tudott érvelni, tudott beszélgetni. Szóval nem várom, hogy kvantum fizika-ókori irodalom diplomája legyen, de azért azt igen, hogy ne legyen egyszerű, mint a bot

amiről te beszélsz az az életrevaloság,tudja hogykell az emberekkel beszélnie hogy elérjen valamit stb,ez ma trendi

2017. máj. 21. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Megtanítok neked valamit. Idézőjelnek hívják. Így néz ki: ""

Most menj, gyakorolj egy kicsit, utána oszd itt az észt.

2017. máj. 21. 15:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Az is kérdés, hogy neked kérdező milyen elképzelésed van, hogy milyen legyen egy normális értékrendű férfi.

Szerintem az az igazi kérdés, hogy te el tudsz-e fogadni egy férfit, és az a bizonyos mérce nálad hol áll. Ugyanis ha az van, hogy a férfi átéli, hogy "nincs ló, jó a szamár is" hozzáállás volna részedről, akkor az tönkreteszi a bizalmat.

Egyébként azt gondolom, hogy kedvességgel, gyengédséggel, szeretettel lehet kompenzálni, de legfőképpen azzal, ha őszintén tudod szeretni a másikat. Egy szülés is komoly maradandó nyomokat hagyhat egy nőn, és sok olyat látok, ahol nem okoz ez gondot a férfinél, mert alapvetően szereti a nőt, és ragaszkodik hozzá - legalábbis ahol komoly a két ember kapcsolata.

2017. máj. 21. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!