Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nőként milyen esélyeim vannak párkeresés terén?
Nagyon jók.
ha vicces, kreatív, intelligens és laza vagy, egyben mégis gondoskodó, akkor nyert ügyed van.
Bűnronda lányként írom ezt.
A 2. kapcsolatomat élem, és ezeken kívül is voltak úgymond udvarlóim. :)
21/L
"mi fogja meg a normális értékrendű férfiakat?"
Mondjuk a hasonlóan normális értékrend, a hasonló világlátás.
Én normális értékrendűnek gondolom magamat és keresek is aktuálisan: hosszú lenne az egész "követelményrendszert" részletesen vázolni, de nincs benne semmi, amit egy értelmes, átlagos megjelenésű, 25-33 közötti nő ne tudna "megugorni". A lényeg, hogy pozitívan lássa a világot, próbáljon tartózkodni a szélsőségektől a fontos dolgokban, lehetőleg hasonló elképzelései legyenek a jövőre (lakhely, életvitel, gyerekek száma stb.) nézve, ilyenek.
De ezek az elvárások az ember korának függvényében változnak, 17-22 évesen még teljesen mást kerestem én is, szóval a saját korcsoportod függvényében korrekcióra szorulhat.
"Hogy és hol ismerkedjek, ha visszahúzódóbb típus vagyok?"
Mennyire visszahúzódó?
A csúnya is relatív, akár a szépség. Oké, egy jó aknés/akné utáni heges arcbőr nem áll jól szinte senkinek, de attól hogy valamilyen szépségideálnak nem felelsz meg, attól még tetszhetsz bárkinek.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!