Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok társkeresőre szórakoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok társkeresőre szórakozni járnak? Vagy tényleg ilyen csúnya lennék hogy nem tetszem senkinek? Való életben több esélyem lenne vagy ott is ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 22. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
:) amúgy lehet.
2017. máj. 22. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, csak szórakozni, ego tuningért, és néhányan várnak Chris Hemsworth-ra. De a legtöbb egyszerű kamu profil aminek a nagy részét az üzemeltetők hozták létre.

Hagyd a társkeresőket, minden férfinak hagyni kéne, ne tuningoljátok az egokat, és kihalnak az oldalakról.

2017. máj. 22. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
#10: És honnan tudod, hogy aki azt írja, hogy kamuprofilt csinált, az nem hazudott, amikor ezt írta? Másrészt ha szerinted ennyi kamuprofil van, akkor ennyi unatkozó ember akad, aki képes minimum egy (vagy akár több) kamuprofilt létrehozni, képeket feltölteni, adatlapot kitölteni stb.? Mert ha ezzel nem keres pénzt, akkor mi a francért feccölne időt és energiát akár több tucat vagy több száz ember is egy kamuprofil létrehozásába? Egyébként ez a nyuszika és a sapka tipikus esete, mert most kb. az a probléma, hogy a férfi hülye, mert ír valakinek, máskor meg pont az a baj, hogy milyen töketlen sok férfi, mert nem kezdeményez; nem csoda, hogy sokszor nem értjük a "logikátokat".
2017. máj. 22. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés az érékelhető pasi.

A többség (főleg a ronda és/vagy lelki toprongy) már akkor megfojtott szinte, mikor még nem is látott élőben, úgy nyomult, így inkább nem is került sor találkozóra.

Akik jobban néztek ki, meg levágós volt pár mondat után, hogy lyukra vadásznak, azok azért lettek kukázva.

A helyesírás nagyon keveseknek megy, sokan erőszakosak, vag 2 értelmes szót nem tudnak leírni.

Ezen leginkább szórakozni lehet, de megesik, hogy ahhoz is gyászos a felhozatal...

2017. máj. 23. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Tíz éve annak hogy utoljára társkeresőztem.

Már akkor reménytelen volt a helyzet.

Az a kevés valódi női profil (~20%) hihetetlen szellemi teljesítményt nyújtott.

Én senkit sem küldtem el a pitsába, mindenkinek visszaírtam aki megtalált, függetlenül hogy milyen fényképet töltött fel magáról.

A lányok szellemi teljesítménye túlnyomó többségében ez volt:

"HONAN?

LAX?

CHATSEX?"

Meg nem egyszer akartak tőlem "faxos képet" kicsikarni. Amikor visszaírtam hogy nem szoktam a faxomat fényképezni, szó nélkül kiléptek.

Állítólag a helyzet azóta csak romlott.

2017. máj. 23. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!