Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/hölgyek tényleg csak a vékony, nem pocakos férfiakat szeretik?
Nekem kicsit megnőtt a hasam az utóbbi két évben, de semmiképpen se vagyok kövér. Kicsit pocakosnak (avagy mackósnak) talán, de ruhát viselve fel se tűnik. Ennek ellenére a hozzám közel állók folyamatosan ugratnak. Azt mondják dagadt disznó vagyok, bár nekem semmi bajom a súlyommal. A has növekedést nem a túlzott evés okozta, hanem inkább gyógyszer, hisz azelőtt is volt, hogy sokat ettem és mégse híztam meg.
Most viszont azzal cseszegetnek, hogy a nők teljesen el fognak kerülni, mert minden nőnek csak vékony pasi kell.
Hidd el, ruhaban is latszik.
A pocak oregit, es nem kelt fitt benyomast.
Attol, hogy valaki az egeszseges kulseju ferfiakat szereti, meg nem aranyaso.
Igen, van pocakod, az a titkos csodafegyvered.
6-os és 7-es
A pocak növekedésével még mindig átlagosnak vgyok mondható. Nem találok viszonyítási pontot, de egy kilencedik hónapban levő kismama is sokkal "kövérebb" nálam az biztos
Oké, hogy gyógyszert szedsz, de mennyit is eszel? Ugyanannyit, amennyit gyógyszerszedés előtt? Akkor meg ne csodálkozz, hogy kövér lett a hasad, mert nem követted a változást. Egyél kevesebbet, ennyi.
Nekem egyáltalán nem jönnek be a kövér pasik, és te nekem annak számítasz.
A vékony, enyhén izmos, sportos pasikat szeretem. Nem vagyok aranyásó. Ilyen b..romságot is csak az egysejtűek találnak ki, hogy akik a vékonyakat szeretik már azok?! Te tényleg ilyen h..lye vagy, vagy csak itt játszod az agyadat?
Egyébként pedig a szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!