Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/hölgyek tényleg csak a vékony, nem pocakos férfiakat szeretik?
Nekem kicsit megnőtt a hasam az utóbbi két évben, de semmiképpen se vagyok kövér. Kicsit pocakosnak (avagy mackósnak) talán, de ruhát viselve fel se tűnik. Ennek ellenére a hozzám közel állók folyamatosan ugratnak. Azt mondják dagadt disznó vagyok, bár nekem semmi bajom a súlyommal. A has növekedést nem a túlzott evés okozta, hanem inkább gyógyszer, hisz azelőtt is volt, hogy sokat ettem és mégse híztam meg.
Most viszont azzal cseszegetnek, hogy a nők teljesen el fognak kerülni, mert minden nőnek csak vékony pasi kell.
Igen, legyen vékony.
Mi vagy te, milliárdos, hogy aranyasok nyomulnak rád! Vagy a szokásos 250 ezret kereső lúzer retteg tőlük? 😅😅😅
7. "full egészséges vgyok, nem dohányzom, nem iszom"
Ez mind szép és jó, de láthatóan kerülted azt, hogy a táplálkozásoddal vagy a testmozgásoddal kapcsolatban írj. Gondolom össze-vissza eszel és nem figyelsz a táplálkozásodra (bár mindenki azt hiszi, hogy figyel rá) és nem mozogsz, nem sportolsz semmit hetente több alkalommal.
"szeretem igaz az édességet,"
Gondolom azt a fajta egészségtelen édességet, ami 100%-ban cukros és hulladék. Akkor ne csodálkozz, hogy hízol, mint egy disznó. Felejtsd el az ilyenfajta édességeket, végleg! A fehércukor MÉREG!
Ha édességre vágysz, keress egészséges édességeket, lehet csinálni, meg egyél minél magasabb kakaótartalmú étcsokit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!