Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy mostanáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy mostanában csúcs jó nők igénytelen csóró elhízott férfiakkal vannak?

Figyelt kérdés

Ti is ezt látjátok mostanában? Én igen 2 kollégám is a műszakról kb 200 nettó jövedelemmel (hr-es vagyok tudom) olyan bomba csajjal jöttek össze... Hogy még 3 nap után is tart a csoda a kollégák között.

És agyon falják egymást..

2020. jún. 23. 18:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban szeretem a macis pasikat.
2020. jún. 24. 06:23
 22/25 acelsziv ***** válasza:
100%

Ejj kérdező. Most halomra döntötted az incel lúzerek elméletét miszerint csak kőgazdag macsóknak jut jó nő.

Hogy mik vannak 😮

2020. jún. 24. 06:57
 23/25 anonim ***** válasza:
A külső semmit nem jelent! 180 /125 vagyok. Mégis vékony barátnőm van. Férfias jellem + valós 20 cm-es farok kell hozzá.
2020. jún. 24. 09:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Jó, de azt nem lehet növeszteni.. :) Hiába mondod hogy az kell hozzá. Egyébként én is a macisat szeretem, de fontos hogy kedves legyen és gondoskodó.
2020. jún. 24. 18:41
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálam végülis nagyjából mindegy a külső. Én is a legfontosabbnak azt tartom, hogy legyen a férfi kedves, gondoskodó, megbízható. Aki mellett biztonságban lehetek és nőnek érezhetem magam.
2020. jún. 24. 18:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!