Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen változások álltak be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen változások álltak be az életetekben vagy milyen tapasztalatokat szereztetek idáig? Akinek a helyzete nem változott, az mit gondol, miért nem?

Figyelt kérdés

Az addig oké, hogy beszélünk dolgokról, beszélünk arról, hogy a nők az anyagiak alapján keresnek társat, tehát mindennek az az alapja.És persze ennek van tagadó oldala is. Ezen én például azért nem vagyok meglepődve, mert ha egy gazdag embernek azt mondják nyilvánosan, hogy csalással, sikkasztással szerezte a vagyonát, ő is lefogta tagadni, főleg, ha tudja, hogy nincs ellene bizonyíték, még neki áll feljebb. Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy a vita rendezésének eredménye az csak egy dolog. De hol a változás és a megoldás?

Észrevettétek-e már a konkrét forgáspontját ezeknek a dolgoknak?

Konkrétan azt, hogy érdekes módon, amíg nem lesz belőlünk anyagilag és testileg megfelelő férfi, addig úgysem fog se összejönni, se lefeküdni velünk azon nők, akik szépek külsőleg?

Tehát, hogy itt nem elég az, hogyha valaki jól néz ki férfiként, annak még pénzesnek, nevesnek stb-nek kell lennie ahhoz, hogy a másik nemben kapjanak egy olyat, aki csak szimplán jól néz ki.

Attól függetlenül, hogy egyébként annak semmi végzettsége, semmi kiemelkedő tudása nincs.

#emberek, kapcsolatok
2020. jún. 15. 14:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Butaságokat írsz. Így próbálsz meg felvágni az oldalon. Totál felesleges.

Amit írtam az nem csupán elmélet. Hidd el, hogy maximum éppen annyira vagyok vesztes, mint te. Anonimharcos. Aki nem bírja az igazságot, az ne jöjjön ilyen kérdés alá.

2020. jún. 16. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!