Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen tapasztalatotok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jocika147 kérdése:

Milyen tapasztalatotok van netes tarskeresessel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem csak negativ. De erdekelne masnak mennyi aranyban jon ossze/nem jon ossze akar 1 randi is? Vagy pl szex ilyesmi.
2020. máj. 13. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít netesnek? Tinder? Vagy olyan, hogy élőben egy instamegadás és instán folytatva?

Nekem volt már vegyesen.

Volt olyan aki nagyon pozitívnak tűnt neten, előben meg kiderült róla hogy teljesen kétségbeesett, érzelmileg zsarolós típus.

Volt olyan is, ahol jól kijöttünk és vagy barátok lettünk vagy össze is jöttünk és utána lett egy pár éves kapcsolat belőle.

Nálam nagyon fontos az, hogy minden témáról tudjunk beszélni, akkor jobban megismerem az illetőt.

2020. máj. 13. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Tinder,badoo,esetleg face. Az utobbi honapokban nekem csak negativ van. Sem egy randi se semmi nem jon ossze. Még beszelni se tudok senkivel. Ezelott nem volt igy de valahogy mostanaban nem akarodzik. Es epp ez az hogy az igazi tartalmas beszelgetes hianyzik
2020. máj. 13. 19:39
 3/5 Lachesys ***** válasza:
87%
nekem jo tapasztalatom van, de lanykent konnyebb.
2020. máj. 13. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Lanykent nyilvan.
2020. máj. 13. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan csak untakoznak, insta követőket toboroznak, másokat hülyítenek..... Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Elég hosszú ideje használom a netes lehetőségeket, eddíg Tinder+ Badoo+ Insta+ Facebook használatával nagyjából 1000 próbálkozásból lett 1 pár hetes "járás" egy lánnyal aztán szakított velem. Nagyon negatív a tapasztaltom.
2020. máj. 16. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!