Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezzel a tipusú kötődéssel mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a tipusú kötődéssel mit tudnék kezdeni?

Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom 4 éves volt és nagyon csúnyán ért véget. Emiatt egy egészen rossz féle kötődési viszony alakult ki bennem. Kb. 1 éve lett vége, jártam pszichológushoz de anyagilag már nem engedhetem meg. Egy pár hete azt érzem, hogy ténylegesen sikerült túllépnem. Pár hete egy eseményen találkoztam egy fiúval (előtte nem ismertem) és úgy éreztem, akkor hogy meg van köztünk a kémia, láttam is rajta a jeleket, hogy érdeklődik. Tegnap megjött a bátorságom és ráirtam instagramon, amire egyből válaszolt és küldött egy képet amin ketten vagyunk és azon az eseményen készült. Erre válaszoltam neki, 12 óráig nem reagált aztán beszivezte a kérdést amit feltettem. Ami még jobban zavar, hogy egész nap arról fantáziáltam milyen lenne ha randiznánk, hova mennénk és amikor ezt megláttam majdnem elsírtam magam és azóta is csak kattogok, hogy mit érthettem félre és folyton a telefonom bámulom hátha válaszol mégis. Ami tudom, hogy röhejes mert egyszer találkoztam vele és max egy órát beszélgettünk, ilyen komoly érzelmek aligha alakulhatnak ki, de közbe mégis azt érzem, hogy bejön.

tegnap 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Momdjuk magaddal foglalkozhatnál mert súlyos önbizalmi/önbecsülési problémáid vannak.
tegnap 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem a férfi izgat Téged annyira, hanem maga a lehetőség, hogy végre valakire így tudsz nézni. Annyira ne mélyedj bele ha nem jön össze, inkább azt vedd észre, hogy végre tudtál nyitni valami felé, ez már jó jel.
tegnap 21:31
 3/8 tejjelkifili ***** válasza:

Miért érzed, hogy valami baj van veled? Az, hogy vonzódsz egy új emberhez épp azt mutatná, hogy tényleg túl vagy az előzőn.

Meg a válaszai nem tűnnek elutasítónak nem? De ha azok is, akkor sem látom mi baj veled.

tegnap 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Annak örülök, hogy vonzódom máshoz, inkább azt érzem problémának, hogy ma tényleg nem tudtam másra gondolni, csak hogy milyen jó lett volna vele lenni és amikor elutasított (leláttamozott) azzal azt érzem, hogy az egész csak illuzió volt és amúgy nem is tetszettem neki, ami csak csalódás
tegnap 22:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Plusz már most azon gondolkozom mit kéne írnom neki vagy csinálnom, hogy beszélgessünk miközben ő kifejezte, hogy ebben ennyi volt
tegnap 22:09
 6/8 tejjelkifili ***** válasza:

nem használok instát szóval nem tudom mit jelent ez a szivecskézés. azt hittem ez alapvetően jó dolog :D

mindenesetre én ebben nem látok rosszat, hogy oda vagy érte. max az a rossz, ha ő nem, de az élet nem egyszerű. még az is klassz bátor dolog, hogy ráírtál.

amúgy esetleg egy lehetőség lehet, valami nagyon lazát, vicceset, játékost írni innen tovább.

tegnap 22:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Félek, hogy az már nagyon erőltetett vagy igy creepy lenne mert tényleg csak egyszer találkoztunk és lehet tényleg többet képzelek bele, mint ami valójában volt azt meg nem szeretném, hogy kínosan teperjek.
tegnap 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon görcsös vagy. Nem tudom honnan ered ez, de próbáld kicsit lazábban kezelni a fiúkat.

F33

ma 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!