Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a tipusú kötődéssel mit tudnék kezdeni?
Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom 4 éves volt és nagyon csúnyán ért véget. Emiatt egy egészen rossz féle kötődési viszony alakult ki bennem. Kb. 1 éve lett vége, jártam pszichológushoz de anyagilag már nem engedhetem meg. Egy pár hete azt érzem, hogy ténylegesen sikerült túllépnem. Pár hete egy eseményen találkoztam egy fiúval (előtte nem ismertem) és úgy éreztem, akkor hogy meg van köztünk a kémia, láttam is rajta a jeleket, hogy érdeklődik. Tegnap megjött a bátorságom és ráirtam instagramon, amire egyből válaszolt és küldött egy képet amin ketten vagyunk és azon az eseményen készült. Erre válaszoltam neki, 12 óráig nem reagált aztán beszivezte a kérdést amit feltettem. Ami még jobban zavar, hogy egész nap arról fantáziáltam milyen lenne ha randiznánk, hova mennénk és amikor ezt megláttam majdnem elsírtam magam és azóta is csak kattogok, hogy mit érthettem félre és folyton a telefonom bámulom hátha válaszol mégis. Ami tudom, hogy röhejes mert egyszer találkoztam vele és max egy órát beszélgettünk, ilyen komoly érzelmek aligha alakulhatnak ki, de közbe mégis azt érzem, hogy bejön.
Feltett neki egy kérdést amire 12 órával később szívvel reagált. Szerinted beszélgetni akar vele a fiú?
dec. 30. 14:40
12/19 A kérdező kommentje:
Szó szerint nem utasított el csak ez történt amit a #11 írt. Az esményen magán éreztem, hogy így figyelt arra amit mondok és érdeklődött. Miután elköszöntünk is láttam, hogy visszafordult és utánam nézett. Az is fura, hogy felismerte az instagramomat mert nem vagyok kivehető a képen és a becenevem van megadva amit szintén nem ismer. De közbe az, hogy nem írt meg ellenem szól. Februárban lesz megint ilyen esemény, ha arra is eljön akkor meglátjuk mi lesz.
dec. 30. 15:03
13/19 tejjelkifili válasza:
nem lehet amúgy, hogy van valakije. Ez kb magyarázná a dolgot. Azt is, hogy bejössz neki és kedvel, azt is, hogy örömmel reagált, hogy írtál neki, képet keresett rólatok, szívecskézett(mert gondolom tehetett volna más jelent is rá). Viszont nem írtad mit kérdeztél, de lehet abból már nagyon egyértelmű volt, hogy ez veszélyes terep és nem ment tovább. Addig meg lehet csak ilyen ártatlan flörtnek érezte.
dec. 30. 15:12
14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is van valakije ez alapján, úgyhogy nem fogok próbálkozni mert senki párjára nem szeretnék ,,ráhajtani". Egyébkent nem flörtölőset kérdeztem tőle, csak hogy hogy tetszett-e neki az esemény ahol voltunk.
dec. 30. 16:34
15/19 anonim válasza:
Felnőtt férfi nem küld szívecskéket mindenkinek, mint valami tinilány.
Alapvetően a kérdező akar ismerkedni, de kb úgy, hogy megböki a pasit, hogy na, itt vagyok udvarolj nekem!
Képre mondtál valamit, amit küldött, pl, hogy jól néztek ki együtt?
dec. 30. 16:39
16/19 A kérdező kommentje:
Igazából azzal írtam rá, hogy ő e az egyáltalán, mivel profilról nem ismerhető fel és nagyon gyakori neve van. Erre küldte vissza a képet, hogy itt vagyunk. Erre azt írtam, hogy akkor rejtély megoldva és kérdeztem utána.
dec. 30. 18:13
17/19 Senior Séf válasza:
" Emiatt egy egészen rossz féle kötődési viszony alakult ki bennem. "
Ne mutogass. Felnőtt vagy, és ez a te életed.
dec. 31. 14:30
18/19 anonim válasza:
Ez nem kötődés hanem naivitás és egó keveréke. Azt hitted, hogy ugyanúgy érdeklődik irántad mint fordítva ami a hiúság és azz hitted, hogy egy találkozó elég hozzá ami a naivitást mutatja.
Felejtsd el, hogy te kötődsz hozzá és őt is ugyanúgy. Ne írj neki többet inkább tiltsd le mert valóban nem fogtad meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!