Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderes tapasztalatok?
Kinek milyen tapasztalatai/élményei/sikerei kapcsolódnak ehhez az alkalmazáshoz?
Megéri használni?
Eddig igazán vegyes gondolatok fogalmazódtak meg bennem, 3 napja használom.
Azt veszem észre, hogy hiába állok párba férfiakkal, egy vette a fáradtságot, hogy írjon, ő is külföldi.
Akire pedig én írtam rá, vele sem akar beindulni a beszelgetés, pedig nem ,,szia, mizu" -val kezdtem. :D
És nem kedvesek, mielőtt letámadnátok, nem a 10/10, fullos jópasikat húzom jobbra. :)
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
23/N
Én kb 2 hete használom, alig van meccsen, kezdjük ott. Akikkel meg párba álltam, sajnos néhányat véletlenül húztam jobbra, de ezt mindig megírom, nem szoktam szó nélkül elsunnyogni :D
24f
A Tinder szexapp, egy kis hancúrra biztos találsz majd fiúkat. De akár komoly kapcsolatra is találhatsz párt, ha szerencséd van.
Még néhány nap és annyi párod lesz, hogy nem bírsz majd foglalkozni velük.
Ugyanezt tapasztaltam mint te, az emberek nem írnak vissza, vagy eltűnnek max pár nap beszélgetés után, csak én a férfi oldalon állok.
Hiába írtam én kreatív szöveget, kérdeztem, próbáltam témákat felhozni, nem ér az semmit. Egy idő után már írni se volt kedvem, mert hiába fektetsz bele munkát, ha nulla az eredmény. Már meg letöröltem.
Hozzá kell tennem, hogy egyszer (de csak egyszer!) sikerült onnan egy két hónapig tartó járást összehoznom egy olyan csajjal aki nem volt olyan mint a fentebb említettek, hogy eltűnnek, nem érdeklődnek, stb. Ő nagyon is sokat írt, reagált mindenre, kérdezett, szóval nem volt közömbös mint mindenki más. Bárcsak a többi ottani nő is ilyen lenne.
De végül is egy év alatt egy pozitív példa nagyon rossz arány, egyszerűen nem éri meg.
Én alapból kíváncsiságból töltöttem le. Igaz éppen szingli voltam, de úgy gondoltam, hogy csak meglesem aztán törlöm is, kizárt hogy túl sok pár összejöjjön, nem vagyok 10/10es csaj egyáltalán.
Ebből az lett, hogy egy hét alatt meglett a vagy 30 pár.
Én személy szerint olyanokat húztam jobbra, akikkel el tudtam képzelni egy nagy beszélgetős sétát, vagy aki eléggé bejött képek alapján. Ritka volt a véletlen.
Végülis volt onnan alkalmi és egyéjszakás is, majd végül én ott találtam meg a pasimat :)
Már több mint fel éve együtt vagyunk :)
Szóval nekem a Tinder megérte, inkább jó, mit rossz tapasztalatom volt vele. Rengeteg jó beszélgetésem volt részem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!