Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderes tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Kinek milyen tapasztalatai/élményei/sikerei kapcsolódnak ehhez az alkalmazáshoz?

Megéri használni?

Eddig igazán vegyes gondolatok fogalmazódtak meg bennem, 3 napja használom.

Azt veszem észre, hogy hiába állok párba férfiakkal, egy vette a fáradtságot, hogy írjon, ő is külföldi.

Akire pedig én írtam rá, vele sem akar beindulni a beszelgetés, pedig nem ,,szia, mizu" -val kezdtem. :D

És nem kedvesek, mielőtt letámadnátok, nem a 10/10, fullos jópasikat húzom jobbra. :)

Kíváncsi lennék a véleményetekre!

23/N

2020. máj. 3. 00:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Ez kb az átlag amúgy, hogy 10 pasiból 2 fog csak rád írni. Aki mondjuk 2-3 napon belül nem ír rád, azt töröld is a párjaid közül, így csak a 'fontosak' maradnak ott és nem lesz 30 felesleges párod.

Én 100%-osan tudom ajánlani, 2 éve van onnan párom (persze előtte kellett pár rossz randi mielőtt megtaláltam).

Hugomnak is onnan van 4 éve, neki a legelső randija volt a srác. Tavaly meg egy Tinderes esküvőn voltunk, ahol a pár onnan jött össze. Több barátnőmnek is onnan van párja, szóval nem lehetetlen egy normális kapcsolatot kereső pasit találni. Lehet el kell szórakoznod rajta pár hónapig, de biztosan találni fogsz valakit.

2020. máj. 3. 07:36
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

En 3 éve tindereztem, de szerintem sokat nem változott azóta. Rengeteg buta emberrel hozott ossze, mar épp feladni készültem,l 4 hónap utan az egészet, amikor egy lánnyal még beszéltem egyet. Vele épp most halasztottuk el az esküvőt a járvány miatt, de mind a ketten egymásra találtunk.

Szóval kérdésedre a válasz: csinálni kell, és bejöhet. Rengeteg randin voltam, legtöbbször az első randinál megállt a dolog. Elég, ha egyszer sikerül. Már ha a hosszútávú kapcsolat a cél. Ha egyejszakazas, az nagyon könnyen sikerül, ha ág ember arra vágyik (en nem).

2020. máj. 3. 08:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én kb egy évig használtam sikertelenül, mikor nem jöttek a matchek mindig töröltem, és ugyan olyanra csináltam egy új profilt. Nemrég megismertem egy lányt, akivel elkezdtünk találkozhatni, és most másfél hónapja vagyunk együtt :)

20/F

2020. máj. 3. 08:32
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
Minden nő csak a 10/10 fullos jópasikat húzza jobbra, te is. És mivel ők minden nővel matchelnek, egyszerűen nincs kapacitásuk arra, hogy mindenkinek írjanak.
2020. máj. 3. 09:11
 15/19 anonim ***** válasza:
18%

Nőként ha szét akarod dugatni magad akkor sima ügy.

44f

2020. máj. 3. 09:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, 2016-ban mentem fel először és pár hét alatt megismerkedtem valakivel, akivel utána 2 évig voltunk együtt. Szóval jók róla az emlékeim. Egyébként nem tudom miért erőltetik itt a válaszolók is többen ezt a szex app dolgot, mert a fentlévő nők többsége egyértelműen kapcsolatot keres a Tinderen manapság.

Viszont férfiként nagyon függ a külsődtől a dolog. Én simán csak szerencsés vagyok, mert viszonylag helyesebb, jóképűbb srác vagyok és emiatt rengeteg lány szokott jobbra húzni. A 170 cm magas, szemüveges, huszonévesen kopaszodó, vékony, nem is túl jóképű haveromnak szó szerint van hogy egy hónapig nincs match-e.

A nőkkel annyi baj szokott lenni, hogy egyszer az a bajuk, hogy ne legyél unalmas, ne írj unalmas dolgokat, máskor pedig ha viccesebbre, pimaszabbra veszem a figurát, akkor meg sokan ostobák, nem értik a viccelődést és megsértődnek. De már gyakoroltam és egész jól megy ez a rész, szóval nem panaszkodom, ami céljaim vannak el szoktam érni és megtaláltam kb az arany középutat.

A férfiakkal annyi baj szokott lenni, ahogy a nőktől hallottam eddig, hogy rengetegen kib*@szott ostobák, unintelligensek. Nem tudnak helyesen írni, nem tudnak egy értelmes összetett mondatot összerakni, nincs témájuk, nem tudnak miről beszélni. Szóval nagyon buták sokan, nem lehet velük miről beszélgetni. (Ezeket ugye nőktől hallottam.)

2020. máj. 3. 10:02
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pozitív tapasztalatom van Tinderrel, bár én idàig csak külföldiekkel ismerkedtem ott, akik intellektuálisak voltak, nyitottak.Elképesztően érdekes beszélgetésekben volt részem, volt, hogy kapcsolat lett belőle vagy nagyon jó barátság...Amit a 16-os írt, igaz. A magyar pasik közül sokan helyesen sem tudnak írni vagy nem igazán értelmesek, vagy erőszakosak és nőt akarnak minden áron (pl. volt, hogy többször írogatott az illető, hogy na mikor írsz màr vissza, ha? Stb.), vagy igénytelenek. Beszéltem értelmes magyar pasival is onnan, szóval én ajánlom a Tindert! Más lehetőség nem igazán van már ismerkedni manapság, itt jobban tudsz meríteni. :)
2020. máj. 3. 15:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Pár napja vagyok fent és teljes mindfuck.:D Viszonylag jó külsejű ffi vagyok, igényes képekkel, leírással, kb 250 lányt húztam jobbra és eddig EGY SE jelölt vissza. Tekintve hogy csak ilyen baratnoim voltak eddig elég meglepő hogy online már nem ütöm meg a szintet..

Kaptam cserebe viszont kb 30 likeot másoktól mivel van goldom, meg tudom nézni a profiljukat. Kb 8-al matcheltem eddig, voltak akik egy nap után töröltek (Mea culpa, dolgoztam), de van akivel készül a randi.

23/F

2020. máj. 20. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van Tinder Goldom, ezért nem is húzogatom a nőket jobbra vagy balra, csak megvárom hogy engem húzzanak jobbra, aztán azok közül válogatok, kik azok akik nekem is megfelelnek.
2020. máj. 21. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!