Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki vagy egyáltalán van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki vagy egyáltalán van értelme társkeresőre regisztrálni? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, még soha nem regisztráltam társkeresőre.De most elgondolkodtam rajta. De nem tudom van e értelme lehet ott normalisan ismerkedni? Vagy jobban járok ha hagyom az egészet?

Milyen társkeresők vannak fiataloknak?

2020. jún. 8. 18:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
77%

Úgy kb az elmúlt 10 évben már semelyik korosztályban sem ciki.

Tinderen kívül másnak nincs értelme. Ingyenes, korlátlan üzengetés. Likeból is napi több százat jelölhetsz. És lényegében ugyanazok az emberek vannak fent, akikkel az életben is találkozhatnál, csak ott nincs esély megismerkedni. Kell a jó kép!! Kellenek az ismerősök javaslatai!

2020. jún. 27. 18:02
 32/36 anonim ***** válasza:
73%
A fotók baromira csalókák, kár erre áldozni a drága idődet amit hobbikra, pasik stírölésére és megismerésére is áldozhatnál a környezetedben. DE: ha nincsenek pasik a környezetedben (vidék, home office, pénzhiány, időhiány, stb) akkor jobb mint a semmi.
2020. jún. 28. 10:29
 33/36 Kornikus00 ***** válasza:
0%
ha lányvagy mindenképp megéri. ha fiúvagy és ha nincs autód jogsid, felesleges, ja és a mellett nem árt jó fotókat felőnöd nem árt helyesnek lennek lenned. ha ezek nincsennek hagyd sok csalódástól kíméled meg magad.
2020. jún. 28. 18:06
 34/36 Kornikus00 ***** válasza:
23%
33-as vagyok! mi faxért kellet lepontozni? igazam van, mit ér autó nélkül ha rátalál mondjuk egy csajra, és nem tud elmenni hozzá mert az mesze van? és mibaj az előnyös képekkel ezzek valami rosszat írtam. nem igaz mindent lepontoztok azt hiszitek minden rossz indulatú!
2020. jún. 28. 22:42
 35/36 anonim ***** válasza:
66%
Észnél kell lenni, mert húspiac. Én 24 évesen nem regisztrálnék tátskeresőre, hanem offline keresném a párom.
2020. jún. 29. 00:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha nő vagy: El kell viselned majd a sok bunkót, aki leanyáz, meg ronda r*binek nevez, ha nem válaszolsz neki azonnal, meg ilyen "csámizu" szintű üzenetekkel akarnak levenni a lábadról. Hosszú távon elég idegesítő.

Ha férfi vagy: A nőknek csak egy nagyon kis százaléka fog visszaírni, ez szintén idegesítő.

Szóval akármelyik nembe tartozol, a társkeresőket nem szabad komolyan venned. Regisztrálj, ha akarsz, de túl sokat ne várj tőlük.

2020. júl. 5. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!