Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagy egyáltalán van értelme társkeresőre regisztrálni? Mi a véleményetek?
24 éves vagyok, még soha nem regisztráltam társkeresőre.De most elgondolkodtam rajta. De nem tudom van e értelme lehet ott normalisan ismerkedni? Vagy jobban járok ha hagyom az egészet?
Milyen társkeresők vannak fiataloknak?
Ha normális, átagos lány vagy a társkeresők számodra igazi menyországnak számítanak majd. De! Az a baj, hogy annyian fognak rádírni, hogy nem fogsz tudni mindnek viszsaírni, a normális srácpok mellett biztosan betalálnak a pöcsfotós, a beképzelt, műmájerek a gyúrós nagymenők akik csak 1-1 dugásra hajtanak és a többi elmebajos. Szóval szerintem vagy hamar elmegy a kedved az egésztől vagy HA nagyon nagyon észnél vagy és tényleg válogatsz, szűrsz és megpróbálsz jól dönteni és nem a belefulladni a bőség zavarába akkor van csak értelme az egésznek.
Egyébként nőként is felejtős, főleg a Tinder és társai.
Ha mindenképp társkereső akkor inkább olyanra regisztárlj, ami mondjuk fizetős vagy sokkal több adatot kell megadni.
Azért fizetni pl. a trollok már nem szeretnek, szóval az nem érné meg nekik.
De inkább járj el társaságba, ismerősökkel, haverokkal akár munkatársakkal, hátha találkozol valakivel akivel kölcsönös lesz az érdeklődés.
Szerintem a Tinder nem rossz ha tudsz szűrni rendesen...
A regisztrációs, fizetős társkeresőkre egy csomóan nem regisztrálnak...
Én például külföldi partnert keresek célzottan (akár sima barátság céljára is aztán majd alakul) és ezt máshol nem tudnám, mivel a munkahelyen, ismerősi körben nincsenek külföldiek, Tinderen pedig akadnak... Engem már egy csomó érdekes emberrel összehozott a Tinder, bár azt hallottam, hogy többen panaszkodtak, hogy nekik nem jött be a Tinder mert sok férfi csak kalandot keres, meg sok kuplungos, nem néznek ki jól stb... Bizonyára van ilyen is, de nem gondolom, hogy nem találsz ott normális magyart ha azt szeretnél. Nekem tényleg pozitív tapasztalatom van a Tinderrel, de én célzottan keresek lehet az is egy tényező.
Én tàrskeresőn ismertem meg a férjem❤️ . Életem legjobb döntése volt regisztràlni:) Most màr 10 éve vagyunk együtt.
Nagyon sok ismerősöm, baràtom talàlt ugyanígy pàrra. Vannak frissebb fél, 1-2 éves, és régebbi 6-8- 10-12 éves kapcsolatok is. Sokan össze is hàzadodtak màr.
A döntés a te kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!