Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki vagy egyáltalán van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki vagy egyáltalán van értelme társkeresőre regisztrálni? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, még soha nem regisztráltam társkeresőre.De most elgondolkodtam rajta. De nem tudom van e értelme lehet ott normalisan ismerkedni? Vagy jobban járok ha hagyom az egészet?

Milyen társkeresők vannak fiataloknak?

2020. jún. 8. 18:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%

Ha lány vagy, és legalább átlagos kinézetű, konkrétan több tucat férfi fogja keresni a kegyeidet...

Két lány ismerősömnek is ajánlottam egyébként a tindert, az egyiknek három éve van onnan barátja, a másiknak vőlegénye :)

2020. jún. 8. 19:37
 12/36 anonim ***** válasza:
88%

Több tinder esküvőn voltam már, szóval ez nem igaz, hogy hülyeség. Én idáig nagyon klassz emberekkel találkoztam onnan, tudni kell szűrni és ennyi.

Egyébként pedig az interneten kívül nehéz ismerkedni, főleg ha már nem egyetemre jársz, pluszban itt nagy a merítési háló, nagyobb eséllyel tudsz ráakadni olyan, aki lehet hasonló hozzád.

2020. jún. 8. 19:38
 13/36 anonim ***** válasza:
96%

10-es

Ez nem így megy, hogy az utcáról stb. helyről összeszedsz valakit (nők nem is szeretik ezt)... Azt sem tudod, hogy ki foglalt ki nem stb. A netet viszont sokan használják, konkrétan az olyan ismerőseim, akik az internetet hanyagolják szinglik, mert várják az utcán meg stb. helyen a szőke herceget, aki társkeresőzik meg folyamatosan randizik és egyszer csak összejön neki. :)

27 N

2020. jún. 8. 19:44
 14/36 anonim ***** válasza:
5%

13.-nak.

De, így megy. Férfiként miért ne mennék oda?

2020. jún. 8. 19:48
 15/36 A kérdező kommentje:

10-es

nyílván megyek boltba meg a dolgaim intézni de eddig nem úgy vettem észre mintha ez adott lenne az ismerkedésre...nem tudom de nem szokása az embereknek az utcán vagy a boltban leszolítani csak úgy a nőket mint ahogy már írták is nem lehet tudni ki foglalt és ki nem.

2020. jún. 8. 19:50
 16/36 anonim ***** válasza:
1%

15.-nek.

Mert nem találkozol igazi FÉRFIAKKAL. Én szoktam.

2020. jún. 8. 19:52
 17/36 anonim ***** válasza:
96%
14-es, gondolj már bele milyen idegesítő lehet nőként, ha a sok hülye odajön hozzád a boltban, parkban, utcán etc. Ezeknek az embereknek általában önkritikájuk sincs. Hab a tortán, ha az adott lány még csak nem is szingli.
2020. jún. 8. 19:53
 18/36 anonim ***** válasza:
10%

17.-nek.

Ja, akkor ne sírjanak a lányok, hogy neten kell ismerkedni, ahol kanus PUA harcosok irkálnak rá. Majd este az elemes brokit kell felcuppantani, mert nincs FÉRFI mellette.

2020. jún. 8. 19:57
 19/36 anonim ***** válasza:
90%
El tudom képzelni, hogy te milyen kelendő lehetsz :D
2020. jún. 8. 19:59
 20/36 anonim ***** válasza:
11%

19.-nek.

Alapvetően igen. De nem azért, mert egy Bredpitt klón vagyok,mert nem, hanem mert sok lány van egyedül, mert a sok csicska srác nem mer odamenni.

Így lett az első komoly melóm is. pályakezdőként besétáltam a céghez, a HR helyett az igazgatóhoz, és közöltem, hogy hétfőn tudok kezdeni, ez és ez vagyok. Na jó, kedden kezdtem, mert hétfőn céges belsős napjuk volt. :)

2020. jún. 8. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!