Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt en gondolom rosszul?
Szoktatok beszélgetni is, ismerkedni, mielōtt randit szerveznétek?
Pl. Nekem elég fura lenne, ha akár én, akár a pasi utazgatnánk a randiért úgy, hogy közbe nem is ismerjük egymást. Az nincs ellenemre, hogy én is odautazzak a randi helyszínére, de azt cikinek gondolom, hogy vonatra üljünk, hogy megigyunk valamit egy idegennel.
Amúgy a kérdésed esetében lehet, hogy azért “evidens”, mert Budapest olyan népszerū helyiség, ahova sokan járnak és feltételezhetōen te is, ezzel szemben ha te egy kis eldugott településen élsz, akkor annak kisebb a valószínūsége, hogy az illetō pasi arra jár. Gondolom nem is arról van szó, hogy a férfi kedvéért utazz, hanem arról, hogyha véletlenül valamilyen alkalommal arra jársz, akkor randizzatok.
Úgy vagyok vele, hogy én is fōvárosban élek, így könnyebb megejteni egy találkozást, amikor a férfinek épp erre van útja, mintsem én utazgassak egy félreesō kisvárosba, ahol sosem jártam. Szerintem ez nem a nemektōl függ. Ismerkedtem már egy pasival, aki olyan helyen èlt, ahol èn sosem jártam, számomra ismeretlen, nem relevàns város, nincsenek onnan más ismerőseim, ezért közöltem is a fiúval, hogy nem valószínű, hogy odautazom, ne számítson rá.
#24es tipikusan az a nő, aki pár hónap alatt megunja a partnerét, megcsalja, majd utána a barátjától várja a bocsánatkérést hogy nem küzdött eléggé, és nem volt elég jó neki.
Ugrálni nem fog nektek senki, régen sem ugrált, csak tévképzeteitek vannak, hogy 0 hozzáadott értékkel a pasiknak kell a lábatok előtt feküdni.
Szánalmas.
#25 Én nem várom el nőként, hogy bármelyik pasi lovagias legyen és mindent megtegyen értem, miközben számomra is kérdéses lehet, hogy egyáltalán vele akarok-e lenni.
Szerintem érdemes úgy intézni egy randit, vagy bármit is egy kapcsolaton belül, hogy többnyire mindkét félnek kényelmes legyen.
Úgy gondolom, hogy kapcsolatot többnyire így lehet kialakítani, megfelelő körülmények közt, pl. ha olyan helyiségben élünk, ami mindkettőnknek könnyedén elérhető. Nem várom el, hogy erőlködjenek értem, ahogy én se fogok más kedvéért.
A fajelmélet következő foka lassan a genderelmélet lesz a feljebb való tiszta női nemmel, akinek minden csak úgy jár. Te is ugyanúgy lemaradsz emberekről a kis arrogáns beszűkült világoddal te hülye. A férfiak és épp annyi értéket képviselnek mint a nők, nem csak az egyiknek kell küzdenie.
Tipikus incel hiszti aki alanyi jogon várná a pinát,de erőszakkal se kap,a nőket tartja szemétnek,miközben tükörbe kéne lesni..
Incel hiszti :D
Az elmúlt két hétben tanultál egy új szót és most nyomatod mint az oviban? Igazi főnyeremény vagy. Sajnálhatja az a sok incel, hogy lemarad rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!