Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt en gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
Fent vagyok tinderen (no vagyok 24). Budapestttol 50 kilometerre vagyok. Gyorsvonattal/autopalyan fel ora alatt megkozelithetos Budapesttol a telepulesen. Sok matchem van viszont a ferfiak kb egytol egyig ugy irnak hogy “majd ha pesten jarsz ,elviszlek randizni”, “megihatnank vmi,persze csak ha pesten jarsz majd” ... ez komoly? Kicsit felhaborit h fent vannak egy ilyen appon es en uljek vonatra/kocsiba azert h megissak veluk valamit. Nyilvan en is felmennek pestre talalkozni veluk ha tobb randi kovetne az elsot, de nem hinnem h az elso randi alkalmaval annyira nyilvanvalo h en megyek fel miattuk... ezt rosszul gondolom? Teljes mertekben elfogadom ha valakinek nem fer bele 50km tavolsag, de akkor minek ir ram? Ennyire lustak a ferfiak? Egyebkent egy kisvarosban lakom ,itt is lehetne valogatni a helyek kozul h hova uljunk be,miert ennyire evidens ez h en megyek? 😀
2020. jún. 8. 09:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
23%
Ilyenkor dehogy van egyenjogúság, az csak akkor van, ha előny származik belőle. Akkor van egyenjogúság mikor a nő nem r**anc csak mert lefekszik mindenkivel, hisz a férfiakat ezért nem szólj meg. Ha felesbe kell fizetni, azt mondják természetes, de az sem tetszik. Meg azért férfi kezdeményezzen, legyen illedelmes, vigyen virágot. Engem komolyan érdekel, mit gondolnak a nők mindez miért jár nekik automatikusan? Mert szépen mosolyogtak? Ezen a ponton nem is ismeri egymást a két ember, az egyik azért láthatatlanba ágyon bele mindent míg a másik hátra tett kezekkel követel, mert miénk a megtiszteltetés, hogy ő vele randizhatunk? Nevetséges
2020. jún. 8. 13:02
 22/32 anonim ***** válasza:
56%

Szoktatok beszélgetni is, ismerkedni, mielōtt randit szerveznétek?

Pl. Nekem elég fura lenne, ha akár én, akár a pasi utazgatnánk a randiért úgy, hogy közbe nem is ismerjük egymást. Az nincs ellenemre, hogy én is odautazzak a randi helyszínére, de azt cikinek gondolom, hogy vonatra üljünk, hogy megigyunk valamit egy idegennel.

Amúgy a kérdésed esetében lehet, hogy azért “evidens”, mert Budapest olyan népszerū helyiség, ahova sokan járnak és feltételezhetōen te is, ezzel szemben ha te egy kis eldugott településen élsz, akkor annak kisebb a valószínūsége, hogy az illetō pasi arra jár. Gondolom nem is arról van szó, hogy a férfi kedvéért utazz, hanem arról, hogyha véletlenül valamilyen alkalommal arra jársz, akkor randizzatok.

Úgy vagyok vele, hogy én is fōvárosban élek, így könnyebb megejteni egy találkozást, amikor a férfinek épp erre van útja, mintsem én utazgassak egy félreesō kisvárosba, ahol sosem jártam. Szerintem ez nem a nemektōl függ. Ismerkedtem már egy pasival, aki olyan helyen èlt, ahol èn sosem jártam, számomra ismeretlen, nem relevàns város, nincsenek onnan más ismerőseim, ezért közöltem is a fiúval, hogy nem valószínű, hogy odautazom, ne számítson rá.

2020. jún. 8. 13:07
 23/32 anonim ***** válasza:
29%
Hat nagyot fordult a vilag az biztos. Mar nem divat a ferfiaknal meghoditani a noket. Figyelj, nyilvan teljesen kenyelmes az, hogy majd te felutazol pestre amig ugysem gondoljak komolyan. Aztan ha egyutt vagytok majd elmegy erted. Szerintem ezek annyi novel talalkoznak a nyuzsgo fovarosban, ahol minden egyhelyen van, hogy belekenyelmesedtek. De en ilyen hozzaallasu emberrel nem is folytatnam tovabb a beszelgetest. Ertem vagy kuzdjon meg valaki, vagy keressen tovabb, en tudom mirol marad le ha odebball. Bar ertem volt, hogy osszetorte magat egy srac, annyira el akart kapni.😄 na az pl egesz imponalo, mikor valaki tenyleg hajt azert, hogy megismerhessen. Meg az utcan is viszonylag sokan odajonnek meg ertelmes ferfiak is akik nem csak megd.gni akarnanak szerintem! Szoval van meg remeny de szerintem ne a tinderen eroltesd fokent.😅 amugy meg ha valaki tenyleg nagyon erdeklodik majd, siman felul a vonatra. Nem is ertem miert ilyen nagy dolog, hogy Pesten kell randizni. Mikor egy kisvarosban sokkal romantikusabb es csendesebb.
2020. jún. 8. 13:16
 24/32 anonim ***** válasza:
70%
Engem komolyan érdekel, mit gondoltok mi az ellenszolgáltatás? Még kapunk titeket? Ahogy ti is minket csak ezen felül még legyünk lovagiasak is. Hol itt az egyensúly? Ez nem támadás, nem lepontozni kell, érdekel mit gondoltok.
2020. jún. 8. 13:19
 25/32 anonim ***** válasza:
61%

#24es tipikusan az a nő, aki pár hónap alatt megunja a partnerét, megcsalja, majd utána a barátjától várja a bocsánatkérést hogy nem küzdött eléggé, és nem volt elég jó neki.

Ugrálni nem fog nektek senki, régen sem ugrált, csak tévképzeteitek vannak, hogy 0 hozzáadott értékkel a pasiknak kell a lábatok előtt feküdni.

Szánalmas.

2020. jún. 8. 13:26
 26/32 anonim ***** válasza:
30%
A fajelmélet következő foka lassan a genderelmélet lesz a feljebb való tiszta női nemmel, akinek minden csak úgy jár. Te is ugyanúgy lemaradsz emberekről a kis arrogáns beszűkült világoddal te hülye. A férfiak és épp annyi értéket képviselnek mint a nők, nem csak az egyiknek kell küzdenie.
2020. jún. 8. 13:30
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

#25 Én nem várom el nőként, hogy bármelyik pasi lovagias legyen és mindent megtegyen értem, miközben számomra is kérdéses lehet, hogy egyáltalán vele akarok-e lenni.

Szerintem érdemes úgy intézni egy randit, vagy bármit is egy kapcsolaton belül, hogy többnyire mindkét félnek kényelmes legyen.

Úgy gondolom, hogy kapcsolatot többnyire így lehet kialakítani, megfelelő körülmények közt, pl. ha olyan helyiségben élünk, ami mindkettőnknek könnyedén elérhető. Nem várom el, hogy erőlködjenek értem, ahogy én se fogok más kedvéért.

2020. jún. 8. 13:34
 28/32 Savlekotő ***** válasza:
56%

A fajelmélet következő foka lassan a genderelmélet lesz a feljebb való tiszta női nemmel, akinek minden csak úgy jár. Te is ugyanúgy lemaradsz emberekről a kis arrogáns beszűkült világoddal te hülye. A férfiak és épp annyi értéket képviselnek mint a nők, nem csak az egyiknek kell küzdenie.

Tipikus incel hiszti aki alanyi jogon várná a pinát,de erőszakkal se kap,a nőket tartja szemétnek,miközben tükörbe kéne lesni..

2020. jún. 8. 14:59
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Incel hiszti :D

Az elmúlt két hétben tanultál egy új szót és most nyomatod mint az oviban? Igazi főnyeremény vagy. Sajnálhatja az a sok incel, hogy lemarad rólad.

2020. jún. 8. 15:04
 30/32 Savlekotő ***** válasza:
100%
Előző férfi vagyok,és igen örülök hogy incelek le maradnak rólam,sajnos olyan területen gályázom ahol a olyan nők vannak elsősorban akiknek volt dolga nő gyűlölő nőverő selejtes a saját kudarcaikért mindenkit,mindig másokat, okoló incelekkel..
2020. jún. 8. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!