Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul gondolom?
Figyelt kérdés
Na, szóval azt találtam ki, hogy amíg nem lesz egy 5-ös BMW-ém, addig nem csajozok. Valamint az, hogy marha gazdag legyek, mert akkor több lehet az esélyem. Ha ezek csak 40 éves koromban valósulnak meg, akkor majd akkor fogom az egészet elkezdeni. Akkor fogok először szexelni is.2017. ápr. 6. 18:10
4/14 1112 válasza:
Hát, te döntöd el, hogy neked mi a fontosabb. A drága kocsi, minthogy előbb elkezdd az életed. Hidd el, nem minden csajnak kell olyan kocsi. De mondom, a saját fontossági sorrendedet te állítod össze.
5/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy engem egy csaj sem tudna elfogadni. Tudom, hogy vannak normális csajok is, de én inkább az Isten büntetése lennék neki. Ezért is pattant ki, eme grandiózus, abszolút tökély terv. Akkor majd ilyen 20 éves plázacicukkal elleszek. Talán még fel is csinálom, hisz szláv eredetű nevem nem halhat ki...
2017. ápr. 6. 18:24
6/14 Bad G-Sus válasza:
ezzel a hozzáállással teljesen mind1 hogy ki-e hal v sem
7/14 1112 válasza:
De mi van, ha valakinek meg úgyis kellenél? Hogy nincsen olyan kocsid? Ne legyél kishitű! Különben is, ha nem vagy szép, van olyan, hogy a lélek megszépíti a küllemet , láttam már erre példát. ÚGyhogy ne aggódj! +Nemtom, elvileg, hogyha a sorsodban benne van, akkor én azt gondolom, hogy úgyis össze hoz valakivel az élet.
8/14 Krukutyán Levente válasza:
Ha a hülyeséged folyékony lenne, már építeném is a bárkát a Föld faunájának.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát a hülyeségem az gázhalmazállapotú... De nem mindenki születik Brad Pittnek, meg Stirlitznek. Sokkal több a Don Quihote...
2017. ápr. 6. 18:41
10/14 anonim válasza:
Ha csúnya vagy ezen a szar kis BMW-d nem segít..
Amúgy is a Porsche a menő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!