Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jött össze egy lánnyal, az elvesztegetett idő, vagy rosszul gondolom?
ha egy lánynak van egy hosszú és rossz kapcsolata - tanul belőle.
De ha egy fiút visszautasitanak mondjuk féléves teperés után - ott áll üres kezekkel. Se tapasztalat, se semmi.
Ez igy van, vagy rosszul gondolom?
Ne viccelj már, ne pazarold az életed ilyen emberekre, nem érdemlik meg az időd.
Ezt már nem adja vissza senki
Tudod, amikor én pár hónapig voltam együtt egy olyan csajjal, aki egy percemet sem érdemelte volna ki, azt is nagyon megbántam, mert soha senki nem fogja visszaadni azt a pár hónapot is a fiatal éveimből. Én most már kijelenthetem, hogy a fiatal éveim jó részét ilyenekre pazaroltam, mert egy stabil kapcsolatom nem volt hosszú évek alatt, mindig csak pár hónap, ragadtak rám az ilyen nők.
nem volt mindig igy.
Jópár éve jártam már igy, ott is csak "vártam", és nagy büdös semmi nem lett belőle.
Azóta jópár lehetetlen kategóriát kiszűrtem, megis kaptam, hogy "nem adom fel túl gyorsan?" - most megint lett ilyen belőle.
Igen tapasztalat,hogy ha legkozelebb ilyen no kerul a latoteredbe nagyivben keruld el!
Amugy meddo ido raboltak az idodet de mint irtam tapasztalatot is szereztel!
(Akar csak en...)
Felesleges teperni hetekig hónapokig. Régen én is csináltam ilyet de rájöttem hogy ha valakinek kellesz akkor nem fog megváratni. Ha nem kellesz a nőnek akkor hónapok után sem fog kelleni.
Ha valaki elutasít vagy halogat mindent akkor hagyni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!