Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem jött össze egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jött össze egy lánnyal, az elvesztegetett idő, vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

ha egy lánynak van egy hosszú és rossz kapcsolata - tanul belőle.

De ha egy fiút visszautasitanak mondjuk féléves teperés után - ott áll üres kezekkel. Se tapasztalat, se semmi.

Ez igy van, vagy rosszul gondolom?

2015. dec. 6. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Az a fél év is tapasztalás... Egyébként én is olyan helyzetben vagyok, mint te, csak nem fél év után lett vége a "semminek", hanem 9 hónapig húzta az agyam.
2015. dec. 6. 23:23
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Jól gondolod, mert magából a párkapcsolati tapasztalatokból kimaradsz. Aztán a sokadik ilyen "teperés utáni lepattintás" után megelégeled az egészet. Nagy francokat szerez az ember tapasztalatokat, hiszen minden ember más és más. Amit az egyiknél megtanulsz, nem biztos, hogy a másiknak imponálni fog. Ezt a sok hülye nő úgysem fogja megérteni soha.
2015. dec. 6. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Fél évig tepertél, de semmi? :O
2015. dec. 6. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
én tepertem 8 hónapot a nagy semmiért soha többé nem leszek olyan ostoba
2015. dec. 6. 23:32
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem szabad teperni egy napot se, ha nemet mondd, akkor a legjobb, ha már markolsz is rá más nő seggére.
2015. dec. 6. 23:39
 6/10 Kenzo Tenma ***** válasza:
56%
Tudod ki teperne ennyi ideig. Nekem már 3 hét is sok, ez van most és úgy döntöttem nem is teperek tovább. Persze nem volt egyoldalú a dolog, de erőltetni nem fogom, egy kapcsolathoz két ember kell. 6 hónap alatt meg már bőven kijött volna, ha a lány is akar valamit tőled.
2015. dec. 6. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már, ne pazarold az életed ilyen emberekre, nem érdemlik meg az időd.

Ezt már nem adja vissza senki

Tudod, amikor én pár hónapig voltam együtt egy olyan csajjal, aki egy percemet sem érdemelte volna ki, azt is nagyon megbántam, mert soha senki nem fogja visszaadni azt a pár hónapot is a fiatal éveimből. Én most már kijelenthetem, hogy a fiatal éveim jó részét ilyenekre pazaroltam, mert egy stabil kapcsolatom nem volt hosszú évek alatt, mindig csak pár hónap, ragadtak rám az ilyen nők.

2015. dec. 7. 00:07
 8/10 A kérdező kommentje:

nem volt mindig igy.

Jópár éve jártam már igy, ott is csak "vártam", és nagy büdös semmi nem lett belőle.

Azóta jópár lehetetlen kategóriát kiszűrtem, megis kaptam, hogy "nem adom fel túl gyorsan?" - most megint lett ilyen belőle.

2015. dec. 7. 00:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen tapasztalat,hogy ha legkozelebb ilyen no kerul a latoteredbe nagyivben keruld el!

Amugy meddo ido raboltak az idodet de mint irtam tapasztalatot is szereztel!

(Akar csak en...)

2015. dec. 7. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Felesleges teperni hetekig hónapokig. Régen én is csináltam ilyet de rájöttem hogy ha valakinek kellesz akkor nem fog megváratni. Ha nem kellesz a nőnek akkor hónapok után sem fog kelleni.

Ha valaki elutasít vagy halogat mindent akkor hagyni kell.

2015. dec. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!