Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy ezt a negatívumot gondolom magamról? (Szingliség,18f)

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy szerintem túlságosan csúnya vagyok ahhoz, hogy ismerkedjek más lányokkal...

De miért gondolom azt vajon, hogy senki sem tudná őszintén azt mondani nekem, hogy "szeretlek"? vagy hasonlók.

tehát nehéz ezt elmagyarázni.. meg van az oka, de miért gondolhatom így?

sosem tudnám elképzelni, mindig csak vágyok, és nézzem, örüljek neki h mások boldogok.

#szerelem #szingli #egyedüllét örökre
2015. nov. 11. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:

mi a kérdés? tudod miért vagy ilyen, akkor mi a kérdés?

Akarsz rajta változtatni vagy befordulsz és sajnáltatod magad? Önbizalmadon dolgozz mert az ahogy látom nincs. Utána meg próbálj meg ismerkedni és ha csalódás ér ne törj le, menj tovább, jön majd másik aki úgy szeret majd amilyen vagy, de ha meg se próbálod akkor mire vársz?

2015. nov. 11. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismerkedéshez nincs köze kinézetedhez. Szóval nincs probléma.

Sok indok lehet amiért ezt gondolhatod. De mind badarság. Minden ember más.

2015. nov. 11. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:

mai hírek:

a lányoknak kb mindegy, hogy nézel ki, amíg van önbizalmad, és tudod, mit akarsz. az önbizalomhiány teszi tönkre az ismerkedésed, nem a kinézeted. (persze attól még menj edzeni, egyél jól, öltözködj igényesen, moss fogat stb)

nyilván segít a jó kinézet, de nem az alapja az egésznek.

2015. nov. 11. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 25évesen gondolom ugyanezt magamról, de nagy ívben leszahrom. Már beletörődtem.
2015. nov. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!