Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a szingliség előnyei a lentieken kívül?
Mert tudom hogy ezek azok de már meguntam: sok szabadidő, azt csinálsz a külsőddel amit akarsz, nem kell semmire se engedélyt kérni, azzal beszélsz, flörtölsz, csókolózol, szexelsz, akivel akarsz, több időd van magadra és a barátaidra, olcsóbb, mert nem költesz annyi mindenre.
Még van sztetek?
19\L
"Olcsóbb mert nem költesz annyi mindenre"
Mi ez a baromság?
Szingli vagyok. Nincs szabadidőm, nem szexelek azzal, akivel akarok, és nagyon nem olcsóbb :D Ugyanígy, kapcsolatban sem kellett semmire engedélyt kérnem, azt csináltam, amit akartam, volt időm arra, amire szerettem, hogy legyen.
Szóval nem értelek :)
23/F
A szingli élet jóval olcsóbb,ha ezeket a dolgokat nézzük,amiket felsoroltatok.Viszont egyedül sokkal nehezebb fent tartani egy lakás/autó költségeit.
Szóval mindkét dolognak akad buktatója.
Mindennek van előnye és hátránya.A párkapcsolatnál pl az az előny,hogy van,aki hazavár és őszintén szeret,csókol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!