Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sok negativumot olvasni itt arrol h nincsenek hűséges párok. Ugye van aki 10-20 ev utan is huseges?
Es van olyan aki felrelepett es oszinten bevallotta parjanak?parommal bizunk egymasban es ezt megbeszeltuk h barmit hoz az elet elmondjuk egymasnak.es eldontjuk hogyan tovabb.nem
Is attol felek h megcsal mert az ellen nem tudok mit tenni hanem ugyanugy hazajon es belevigyorog az arcomba mintha misem tortent volna.szeretjuk egymast.es tudom h nem csalt meg.de felek h evek multan valami tortenik :(
Hát pont, hogy itt rengeteg a "szuper" pár akik 20 év után is hűségesek, legalábbis rengeteg ilyen hozzászólást olvastam... De, hogy mennyire igazak?
Én 35 éves koromig hűséges voltam mindenkihez, ahhoz is aki megalázott vagy megcsalt. Most meg már rájöttem egyszer élünk és hamarosan öreg is leszek(persze nem vadászok fűre fára), de ha adódik alkalom rá ki nem fogom hagyni... 37/F
Az ilyen kérdezgetős oldal persze, hogy negatív.
Ha valaki biztos a dolgában, akkor nem fog kérdezni. Nem lesz olyan,hogy "minden jó köztünk, király a szex, hűségesek vagyunk, egymás szülei imádnak minket, mindenki egészséges, egy szóval minden happy, mit tegyek? ja, nem is kell semmit tennem, csak dicsekedni jöttem"
Szóval ne félj ennyire...Természetes, hogy a bizonytalan, szomorúbb réteg fog kérdezni, de attól még jelen vannak a boldog kapcsolatok is
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!