Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
Jelenleg ismerkedőbe vagyok egy lánnyal...párszor már találkoztunk de kettesben nem igazán voltunk,vagy buliban vagy a barátival pub-ban voltunk csak,én szeretnék vele kettesben is lenni elvégre máshogy hogyan is tudnám megismerni de általában olyankor mindig van valami de ha felhozom a témát akkor ő is szeretné meg minden de mégis ez van... Tényleg én vagyok a hülye hogy kettesben szeretnék lenni elmenni valamerre együtt vagy bármit? Legutóbbi kapcsolatom pont ezmiatt ment tönkre mert kettesben szinte alig alig voltunk de ha buli vagy haverok bezzeg rögtön ugrott... vagy én gondolok valamit nagyon rosszul vagy ennyire szerencsétlen vagyok... erőm sincs már a hetek/hónapok alatt megismert illetőt csak úgy elfelejteni és egy újba kezdeni kezdek belefáradni már... nem aztmondom h folyton együtt és nem lehet barátokkal lenni bulizni stb de ez így.... Valakinek volt már hasonló? egyre jobban azon vagyok hogy beletörődök nekem már nem lesz senkim mintha direkt minden úgy történne hogy ne lehessen...
2015. okt. 17. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést, és nem csak azért, mert nem használsz írásjeleket. Mi az, hogy kettesben nem igazán voltatok? Nem hívtad el? Vagy hívtad, de ő azt mondta, hogy nincs kedve veled lenni? Általában az emberek vagy véletlenül vannak kettesben, például egy liftben, vagy azért, mert így akarják, megbeszélik, megszervezik, hogy kettesben legyenek.
2015. okt. 17. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Más szinten vagytok agyilag. A leányka még ilyen hebrencs lehet, hogy buli, haverok, bandázás. Lefogadom, nincs több 16 évesnél. Ha igazán veled akarna lenni, akkor szakítana időt arra, hogy csak kettesben legyetek. Lehet, annyira gyerekes még, hogy nem tudja ezt lekezelni, miközben vágyna rá, hogy kettesben legyetek...
2015. okt. 17. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hívd randira.Csak nem teszi meg,hogy magával visz valakit.
2015. okt. 17. 22:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírásért.Na szóval persze hívtam már olyan helyre ahol kettesben tudunk lenni,de valami mindig közbejött és inkább azt akarja menjek hozzájuk a barátaival lesz vagy épp valami más.De közben elvileg nekem azt mondja milyen jófej vagyok meg be jövök neki,és benne lenne a kitalált programokba.Munka miatt ez leginkább csak hétvégén megoldható,mindketten dolgozunk viszont ilyenkor nem látom azt rajta,hogy annyira érdekelné mert akkor szerintem egy baráti este nyugodtan lemondható lenne miattam,legalábbis én így gondolom.Amugy 22éves a leányzó.
2015. okt. 17. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt még esetleg megpróbálhatnátok, hogy hétköznap munka után áthívod magadhoz. Megnéztek egy filmet, együtt alszotok. Nem egy hűderomantikus első hangzásra de bármi lehet belőle :) Ha meg zavar, hogy sose tud rád időt fordítani hétvégente és állandóan a barátaival van, akkor inkább beszéld meg vele, az a legjobb. Ha tényleg bejössz neki és nem csak játszik veled akkor csak hajlandó lesz lemondani a barátairól miattad.
2015. okt. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!