Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul? 22L
Figyelt kérdés
Ha egy srác akar valamit, kerít, szakít rá időt, hogy találkozhassunk, beszélhessünk, nem pedig azt mondja, hogy: "Nem tudom mikor fogunk tudni találkozni..."2015. aug. 26. 13:31
2/11 anonim válasza:
Azért fontos a mondat vége is, pl. ha így fejeződik be: de mindent elkövetek, hogy minél előbb láthassalak, akkor ez jó jel. Ha nincs a mondat befejezve, akkor lerázós "szaga" van.
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg nem tudja. Amikor a barátommal az első randinkat beszéltük meg, akkor éppen nagyon lekötötte a munkája, sok számára fontos dolgot kellett emiatt elhalasztania, és amiatt a randink is bizonytalan volt sokáig.
4/11 A kérdező kommentje:
Ő mondta nekem, ha a környéken leszek újra jelezzem és találkozunk, beszélgetünk. Erre most mikor megírtam, hogy oks, a napokban itt leszek, azt mondta, hogy nem tudja, hogy mikor fog tudni talizni velem...
2015. aug. 26. 13:50
5/11 omba válasza:
Semennyire nem vagy fontos neki, ebből úgy látom.
6/11 anonim válasza:
Hát ha rád se ír 1x-se este amikor hazaér vagy valami, akkor ne kínozd magad vele sokáig. Vannak kivételes esetek amikor tényleg nem ér rá az ember, pl vizsgaidőszak vagy sok meló, de ha 1-2 héten belül nincs ideje rád 1x sem pár órára akkor nincs miről beszélni.
7/11 A kérdező kommentje:
Remek...
2015. aug. 26. 14:05
8/11 anonim válasza:
Ez csak kifogás. Nem akar veled találkozni, csak azt nem meri kimondani.
9/11 anonim válasza:
Akinek tetszel megjegyez
akit érdekelsz,majd megkeres
akinek hiányzol az majd megtalál
atöbbi az csak kifogás!
Sajnálom de ez van :(
tudom milyen rossz érzés :(
sajnos
10/11 anonim válasza:
Ez egyenlo azzal, hogy " most ne nyagass ilyen szarsagokkal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!