Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt en gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
Fent vagyok tinderen (no vagyok 24). Budapestttol 50 kilometerre vagyok. Gyorsvonattal/autopalyan fel ora alatt megkozelithetos Budapesttol a telepulesen. Sok matchem van viszont a ferfiak kb egytol egyig ugy irnak hogy “majd ha pesten jarsz ,elviszlek randizni”, “megihatnank vmi,persze csak ha pesten jarsz majd” ... ez komoly? Kicsit felhaborit h fent vannak egy ilyen appon es en uljek vonatra/kocsiba azert h megissak veluk valamit. Nyilvan en is felmennek pestre talalkozni veluk ha tobb randi kovetne az elsot, de nem hinnem h az elso randi alkalmaval annyira nyilvanvalo h en megyek fel miattuk... ezt rosszul gondolom? Teljes mertekben elfogadom ha valakinek nem fer bele 50km tavolsag, de akkor minek ir ram? Ennyire lustak a ferfiak? Egyebkent egy kisvarosban lakom ,itt is lehetne valogatni a helyek kozul h hova uljunk be,miert ennyire evidens ez h en megyek? 😀
2020. jún. 8. 09:41
1 2 3 4
 11/32 Savlekotő ***** válasza:
72%
Igen lusták,mert el kényelmesítették őket hogy nem kell megdolgozni semmiért főleg nem a lényegért és hamar ledobjátok a bugyit is,némelyik nő már az első randin,aztán csodát vár hogy miért nincs tovább,meg esküvő,udvarlás gazt se kap,kapcsolatban is csak heti 2 xer meg dugják és mennek haza,mindent megtesztek,megesztek,tűrtök vakká lesztek,tartás nélkül,naná h nem fognak utazni se egy p ért.. Lehet nyers vagyok,de ma tömeges jelenség ez..
2020. jún. 8. 10:23
 12/32 A kérdező kommentje:
11, igen egyetertek en is a kommented masodik felevel is. Nekem belefer ennyi, Meg elso talalkozonal is szivesen megyek en ha nem igy hivnak el randizni, es egybol ezzel indit. Mas ha beszelgetunk 1-2 orat ,latom rajta h szimpi , raterelodik a talalkozora a tema , es neki jobb lenne ha en mennek,oke. De egybol igy ezzel inditani, nekem nagyon unszimpatikus
2020. jún. 8. 10:25
 13/32 anonim ***** válasza:

11-es vagyok ismét.

Igen, gondoltam, hogy neked belefér ennyi, hiszen írtad is, a pasik részéről érthetetlen, hogy miért nem állít be limitet, ha nem hajlandó utazni.

Sajnos a 12-esnek is igaza van.

33N

2020. jún. 8. 10:39
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek nagy valószínűséggel úgyis megkapják, amit akarnak, 10-ből egynéhány alkalommal csak bejön nekik ez a taktika. Ha nem lenne sikerük legalább néhányszor, akkor valószínűleg nem csinálnák. Mivel sok nő összekeveri a bunkóságot a határozottsággal és az önbizalommal, biztosan lesznek olyanok, akiknek ez imponál. A másik dolog meg az, hogy nagyon sok nő nem értékeli a normális udvarlást, azt, ha a férfi esetleg nem akar már első alkalommal nyomulni rájuk. Más kérdésnél már leírtam a kedvenc eseteimet. Az egyik az volt, amikor egy közös ismerős megpróbált összehozni minket egy lánnyal. Első alkalommal csak beszélgettünk, mivel előtte csak annyit kommunikáltunk, hogy lenne-e kedve találkozni velem, mert úgyis arrafelé fogok járni, ahol ő is lakik. A második alkalommal vittem neki virágot, és erre azt kaptam válaszul, hogy ő azt hazaviszi, addig várjam meg. Több mint egy órát vártam rá egy villamosmegállóban, egy fa árnyékába húzódva, rohasztó nyári forróságban. Olyan is volt, akivel első alkalommal beültünk enni (természetesen én fizettem), nem kellett neki könyörögnöm, evett-ivott, utána sétáltunk, megpróbáltam megcsókolni, de elhúzódott. Mondom, oké, lehet, hogy gyors voltam. Megegyeztünk egy második találkozásban, ahová ő nem jött el, és el sem tudtam őt érni. Később kinyögte, hogy neki a városi fiúk az esetei (hozzátenném, azért ő sem volt valami hű, de különleges csaj), és hogy nem hatvan évessel akar együtt lenni. Ő volt 23, én 30. Mindegyik esetben ráment egy-egy napom és némi pénzem a dologra, de úgy voltam vele, hogy nyilván nekem kell lépnem, csak éppen az ilyesfajta női hozzáállás esik rosszul.
2020. jún. 8. 10:47
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

"Minek ugorjanak neked, ha pesten ugyis van szebb meg jobb, raadasul meg nem is varja el hogy a hatsojat fuvarozzak?:D"

Ja, közben meg rinyálnak a pasik, hogy nő hiány van.

2020. jún. 8. 10:50
 16/32 A kérdező kommentje:

Sajnos igaza van, de nem mindenki ilyen mint ahogy O irja.. es akkor szivjon az a mareknyi normalis no a tobbi miatt? Vagy megis ezzel a jelenseggel mit kene kezdeni?

En sem vagyok erkolcsileg patyolat, de mit sem er ha vannak normalis nok,ameg vannak olyanok, akik csettintesre kaphatoak,marpedig ok mindig lesznek.

2020. jún. 8. 10:52
 17/32 A kérdező kommentje:
15, igen ezt is megertem , es ez is benne van a pakliban. Ido es penz ez az egesz ,megis ugy gondolom h a ferfinek kell merlegelni h elso randira elhivja a lanyt es “kockaztat”. De az hogy Az valaki elso! uzenetvaltast ezzel kezdi ,akkor sztem nagyon el van tajolva. Es 10/9x ilyen uzenetet kaptam,akik kozott tavolsag volt
2020. jún. 8. 10:58
 18/32 Savlekotő ***** válasza:
63%
Ezeken a tinder meg társai társkeresőkön 90% csak dugópajtit keres nem tartós párkapcsolatot,ideig óráig mig funkciója van használná a másikat,amint jön jobb vagy paralel meg a többi kuncsaft pörög,ez is mára tömeges hogy a szex köré hazudott kapcsolat rizsában társkeresőzés megy tovább de van egy fix luk,de tenni semmit nem akar az aranyfaxu érte,mert megtehetik,mert minden eltűrtök nekik,közbe csak tinglitangli. Ne várd hogy ezeken jön a szőke herceg fehér lovon,mert még lova sincs hogy elmenjen hozzád..
2020. jún. 8. 11:09
 19/32 anonim ***** válasza:
82%

#17: Ez most nem rólad fog szólni, de hol van az a sok normális nő, akinek állítólag elég egy normális, átlagos férfi? Itt is sokakkal beszéltem már, akik panaszkodtak, hogy milyen magányosak, nem kellenek senkinek, mindenki csak bunkó módon közeledik hozzájuk stb. Nem rohantam le senkit, nem küldtem képet a farkamról, nem voltam bunkó, időt is adtam, hogy jobban megismerhessük egymást, mégis az esetek zömében egyik pillanatról a másikra nyomtalanul eltűntek, vagy ha találkozni akartam volna velük, akkor szintén leléptek vagy hárítottak. Nyilván megértem, hogy nem tetszhetek mindenkinek, vagy ilyen-olyan okból nem akarnak találkozni, csak ha másokkal is sorozatosan megtörténik az ilyesmi, akkor lehet, hogy sokan elgondolkoznak azon, hogy érdemes-e időt, energiát és pénzt feccölni ebbe, vagy inkább választják a könnyen kapható nőket. Még egyszer mondom, ez nem rólad szól, csak éppen nekem sokszor voltak rossz tapasztalataim magukat normálisnak mondó nőkkel.

Egyébként abban is van igazság, amit Savlekötő kolléga ír, amíg nagyon sok nő is így áll a dolgokhoz, addig mindig is lesznek, akik ki fogják használni a helyzetet. Sok nő nem tiszteli saját magát, pl. benne marad egy bántalmazó kapcsolatban, és közben megpróbálja megmagyarázni magának, hogy "igaz, hogy alkoholista/megver, a szex sem jó vele, de egyébként rendes ember, és szeret engem". Sokan lemennek kutyába, nekem is volt olyan lány ismerősöm, aki áhítattal nézett egy olyan srácra, aki még a mások jelenlétében is megalázó módon bánt vele. Sajnos gyakran van olyan, hogy a "rosszfiúk" izgalmasabbnak tűnnek, némelyik nő meg egyenesen úgy gondolkodik, hogy na majd az ő kedvéért biztosan megjavul az, aki addig alkoholista volt, vagy őt biztosan nem fogja megütni, ha másokat meg is ütött.

2020. jún. 8. 11:25
 20/32 anonim ***** válasza:
23%
Ennyit az egyenjogúságról... Miért nem találkoztok féltávon, mondjuk egy semleges városban?
2020. jún. 8. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!