Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt en gondolom rosszul?
11-es vagyok ismét.
Igen, gondoltam, hogy neked belefér ennyi, hiszen írtad is, a pasik részéről érthetetlen, hogy miért nem állít be limitet, ha nem hajlandó utazni.
Sajnos a 12-esnek is igaza van.
33N
"Minek ugorjanak neked, ha pesten ugyis van szebb meg jobb, raadasul meg nem is varja el hogy a hatsojat fuvarozzak?:D"
Ja, közben meg rinyálnak a pasik, hogy nő hiány van.
Sajnos igaza van, de nem mindenki ilyen mint ahogy O irja.. es akkor szivjon az a mareknyi normalis no a tobbi miatt? Vagy megis ezzel a jelenseggel mit kene kezdeni?
En sem vagyok erkolcsileg patyolat, de mit sem er ha vannak normalis nok,ameg vannak olyanok, akik csettintesre kaphatoak,marpedig ok mindig lesznek.
#17: Ez most nem rólad fog szólni, de hol van az a sok normális nő, akinek állítólag elég egy normális, átlagos férfi? Itt is sokakkal beszéltem már, akik panaszkodtak, hogy milyen magányosak, nem kellenek senkinek, mindenki csak bunkó módon közeledik hozzájuk stb. Nem rohantam le senkit, nem küldtem képet a farkamról, nem voltam bunkó, időt is adtam, hogy jobban megismerhessük egymást, mégis az esetek zömében egyik pillanatról a másikra nyomtalanul eltűntek, vagy ha találkozni akartam volna velük, akkor szintén leléptek vagy hárítottak. Nyilván megértem, hogy nem tetszhetek mindenkinek, vagy ilyen-olyan okból nem akarnak találkozni, csak ha másokkal is sorozatosan megtörténik az ilyesmi, akkor lehet, hogy sokan elgondolkoznak azon, hogy érdemes-e időt, energiát és pénzt feccölni ebbe, vagy inkább választják a könnyen kapható nőket. Még egyszer mondom, ez nem rólad szól, csak éppen nekem sokszor voltak rossz tapasztalataim magukat normálisnak mondó nőkkel.
Egyébként abban is van igazság, amit Savlekötő kolléga ír, amíg nagyon sok nő is így áll a dolgokhoz, addig mindig is lesznek, akik ki fogják használni a helyzetet. Sok nő nem tiszteli saját magát, pl. benne marad egy bántalmazó kapcsolatban, és közben megpróbálja megmagyarázni magának, hogy "igaz, hogy alkoholista/megver, a szex sem jó vele, de egyébként rendes ember, és szeret engem". Sokan lemennek kutyába, nekem is volt olyan lány ismerősöm, aki áhítattal nézett egy olyan srácra, aki még a mások jelenlétében is megalázó módon bánt vele. Sajnos gyakran van olyan, hogy a "rosszfiúk" izgalmasabbnak tűnnek, némelyik nő meg egyenesen úgy gondolkodik, hogy na majd az ő kedvéért biztosan megjavul az, aki addig alkoholista volt, vagy őt biztosan nem fogja megütni, ha másokat meg is ütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!