Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt en gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
Fent vagyok tinderen (no vagyok 24). Budapestttol 50 kilometerre vagyok. Gyorsvonattal/autopalyan fel ora alatt megkozelithetos Budapesttol a telepulesen. Sok matchem van viszont a ferfiak kb egytol egyig ugy irnak hogy “majd ha pesten jarsz ,elviszlek randizni”, “megihatnank vmi,persze csak ha pesten jarsz majd” ... ez komoly? Kicsit felhaborit h fent vannak egy ilyen appon es en uljek vonatra/kocsiba azert h megissak veluk valamit. Nyilvan en is felmennek pestre talalkozni veluk ha tobb randi kovetne az elsot, de nem hinnem h az elso randi alkalmaval annyira nyilvanvalo h en megyek fel miattuk... ezt rosszul gondolom? Teljes mertekben elfogadom ha valakinek nem fer bele 50km tavolsag, de akkor minek ir ram? Ennyire lustak a ferfiak? Egyebkent egy kisvarosban lakom ,itt is lehetne valogatni a helyek kozul h hova uljunk be,miert ennyire evidens ez h en megyek? 😀
2020. jún. 8. 09:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
31%
Minek ugorjanak neked, ha pesten ugyis van szebb meg jobb, raadasul meg nem is varja el hogy a hatsojat fuvarozzak?:D
2020. jún. 8. 09:43
 2/32 A kérdező kommentje:
2, akkor megis minek irnak ram ha helyben van szebb es jobb?:) nem kell a hatsomat fuvarozni kepzeld, o is ugyanugy fel tud szallni a vonatra , be tud ulni az autoba mint en es el tud jonni a varosba ahol lakom :) nem kell ehhez senkit fuvarozni
2020. jún. 8. 09:49
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok olyan van aki nekiall beszélgetni akkor is ha később rajon hogy neki nem vagy jó. (mindkét nemre igaz)

Mondjuk az szerintem is hülyeség hogy akkor a szűrőt miért nem állítja 50 km alá.

2020. jún. 8. 09:51
 4/32 anonim ***** válasza:
60%
Miért nem találkoztok félúton? :)
2020. jún. 8. 09:52
 5/32 anonim ***** válasza:
33%

Jaj :D ne vard azt hogy tinderen csak neked fog irni, es senki másnak :D

Van 20 match, mindegyikre rair, aztán majd lesz valami.

Vonatra szinten nem fog ulni, autoba is esetleg, hogy leugorjon hozzad, hiszen mar említettem, pesten van minden.

2020. jún. 8. 09:52
 6/32 anonim ***** válasza:
90%

Ne már, hogy fél/egy óra utazás bárkinek is gondot okozzon. Az még szinte külváros, nem Mucsajröcsöge :D

Nekem egy óra Pest, minden további nélkül bemegyek ha úgy adódik

2020. jún. 8. 10:07
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőlük, hogy miért ilyenek. Egyébként én férfiként sosem vártam/várom el, hogy a nők utazzanak miattam, más kérdés, hogy valószínűleg nem is tennék meg értem. Néha azonban a női gondolkodás is eléggé érdekes, volt egy lány, akinek a kedvéért elutaztam 140 km-re (oda-vissza már 280), végül nem lett belőle semmi. A poén csak az, hogy utána nekem sírt, hogy ő elutazott Pestre egy faszi kedvéért (ez tőlük vagy 220 km, oda-vissza tehát 440 körül), aki a végén lekövérezte őt. Szóval sokszor a nők is így működnek, van, akiért árkon-bokron át mennek, és mindent megtesznek, ilyenkor se nem látnak, se nem hallanak.
2020. jún. 8. 10:09
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek veled, nem gondolod rosszul.

Ffi.

2020. jún. 8. 10:14
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Akit igazán érdekelni fogsz az elmegy hozzád és nem fogja érdekelni az 50 km.
2020. jún. 8. 10:15
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled, először a férfinak illene utazni a te lakóhelyedre.

Egyébként a távolságról csak annyit, hogy mindenki annyit állítson be, ami NEKI belefér, amit hajlandó megtenni, mert senkinől nem várható el, hogy mozduljon.

2020. jún. 8. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!